Decoratiune unica scari sticla securizata

10 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Produsele din scari sticla securizata pot fi cu adevarat unice datorita prelucrarii decorative a sticlei si combinarii cu diferite materiale. Domeniul de aplicare a scarilor din sticla securizata nu sunt limitate: centre comerciale si de divertisment, cluburi, restuarante, hoteluri si vile.

Pentru a asigura o stabilitate maxima la sarcini dinamice, compania SECURIT utilizeaza in fabricarea de scari o sticla de inalta rezistenta – sticla securizata. Acest material este o sticla obisnuita, care este supus unui tratament suplimentar la temperaturi foarte mari, numit calire. Scarile de la SECURIT sunt niste constructii elegante, imponderabile si delicate, iar datorita proprietatii principale a sticlei – transparenta, in incapere nu exista nici o bariera pentru patrundera luminii.

Comandati scari sticla securizata la SECURIT
Abordarea profesionala, experienta de munca indelungata, cele mai recente tehnologii si echipamentele corespunzatoare procesului de productie – toate acestea subliniaza fiabilitatea balustradelor din sticla securizata de la compania SECURIT. Iata care sunt avantajele de a comanda produse la noi:
Produse de inalta calitate. Constructiile corespund tuturor standartelor si cerintelor, sunt realizate profesional cu luarea in calcul a noilor tendinte din acest domeniu.
Termen scurt de executare a comenzii. Datorita unui sistem de productie stabilit, timpul de fabricare este intotdeauna foarte restrans, ceea ce si ne distinge in mod semnificativ de alte companii similare.

Valoare suficient de scazuta a produsului la comanda direct producatorului. Cand se face comanda unui produs direct la producator, nu numai ca este sigur, dar si mai ieftin, deoarece sunt exclusi intermediarii.
Nivelul ridicat de deservire – compania este interesata in propra afacere si intotdeauna se stradueste sa ofere servicii de calitate.
Un mare numar de oameni, in ciuda fiabilitatii recunoscute a scarilor executate din sticla securizata, au inca frica de a comanda produsul.

Va remarcam faptul, ca toate indoielile sunt nefondate, deoarece tehnologiile moderne permit sa produca intr-adevar produse de o calitate foarte inalta. De exemplu, multi cred ca sticla este destul de alunecoasa. In practica insa pentru acest material este folosit o structura de protectie speciala contra alunecarii. Unii cred in mod gresit ca scarile nu sunt suficient de rezistente si nu pot tine o sarcina grea. Si aceasta iluzie este gresita, deoarece in productia modelelor se utilizeaza doar materiale de inalta calitate, care reprezinta o compozitie din mai multe straturi, care garanteaza un nivel ridicat de rezistenta si de siguranta in cazul unor sarcini mari si socuri.

Scari sticla securizata dupa proiecte individuale
Toate scarile din sticla comandate in ateleriele companiei SECURIT sunt realizate dupa un proiect individual, bazat pe dorintele si cerintele clientului, tinand cont de specificul arhitectural si proiectarea fiecarui obiect. Pealabil ne reconciliem la unul din numerele de telefon 0213 213 176, 0751 075 269 sau 0751 101 141 in privinta dorintei, ca apoi designerii nostri sa dezvolte si sa pregateasca documentatia necesara, in baza careia atelierele vor produce piesele si ansamblurile finite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram