De ce ai nevoie de un set de chei tubulare ?

14 mai 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Cheile tubulare sunt printre cele mai utile scule din trusa unui meserias, datorită faptului ca pot fi utile in foarte multe situatii fiind ideale indiferent de activitatea pe care o desfasurati.
Activitățile pe care le puteti desfasura cu acest kit sunt activități ce implica strangerea conexiunilor filetate de diferite dimensiuni nominale.

Trebuie însă sa aveți în vedere marimile sau dimensiunile de antrenare care pot fi diferite atunci când va achizitionati o trusa de scule.
Pentru a va asigura ca folosiți chei tubulare de calitate veti avea în vedere dacă acestea asigura o fixare precisa. Un set de chei tubulare bun este acela care nu se degradeaza în timp.

De aceea va recomand un set de chei tubulare 40 piese + kit surubelnita 41 in 1
recunoscute pentru rezistenta si longevitatea
lor fiind ideale pentru strangerea sau desfacerea unor suruburi, piulite sau tevi.
Aceasta trusa este ideala în gospodarie indiferent de activitatea pe care o desfasurati.
Pe langă cheile tubulare amintim si kitul de surubelnite.
Ce conține trusa de surubelnite:

Surubelnita cu clicket si cap mobil
Prelungitor pentru surubelnit
Adaptor surubelnita-tubulara
14 tubulare de diferite dimensiuni
Trei capete surubelnita tip "minus"
Trei capete surubelnita tip "plus"

Trusa de surubelnite este conceputa special pentru ca va permite sa efectuati mai mute activități ce implica nevoile mecanice gospodărești.
Ambele truse atât kitul tubular cât si trusa de surubelnite sunt cutii compacte si bine organizate, ce pot fi pastrate în masina sau langa trusa de scule.

În cazul în care va știți fără unelte în casa sau dacă aveți un prieten caruia i-ar prinde bine o trusa de unelte mecanice cea mai buna optiune este sa ii faceți cadou aceste truse pe care fără îndoială le va aprecia fiind un cadou practic si util în gospodărie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram