Cum ne protejam casa de incendii cu spuma poliuretanica?

30 iunie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Cand vine vorba de siguranta casei noastre este important sa acordam o deosebita importanța acesteia.
Căminul nostru este locul unde ne petrecem o mare parte din timp, de aceea avem nevoie sa știm ca suntem în siguranta.
Atâta timp cât asiguram siguranța casei noastre, trebuie sa fim constienti ca de fapt asiguram și protejam și siguranța familiei noastre.
Chiar dacă investirea intr-o casa cu un grad de protectie mai mare necesita investitii mai mari nu trebuie sa uitam ca lucrul cel mai important, mai presus de toate, este sa ne stim în siguranța, atât pentru linistea noastra cât si a familiei noastre.
La tot pasul auzim cum cele mai comune tragedii inregistrate sunt cele cauzate de incendii, incendiile reprezentand procese de ardere autoîntreținută, care se desfășoară fără control în timp și spațiu, care produc pierderi de vieți omenești si pagube materiale.
Cea mai sigura metoda care ne tine departe de un posibil incediu o reprezinta prevenirea acestora.

Cum prevenim incendiile?
Prevenirea incendiilor reprezintă totalitatea acțiunilor de împiedicare a inițierii și propagării acestora.
Prevenirea lor este o acțiune ce trebuie tratata cu seriozitate, de aceea avem nevoie sa ni se aducă la cunoștința toate solutile existente pe piața, menite sa ne tina departe de declansarea unui astfel de incendiu. Identificarea solutiilor este la indemana tuturor, firmele de specialitate punând la dispoziție informații cât mai detaliate și actualizate.
Solutii exista, trebuie doar sa o găsim pe cea mai potrivita si mai apoi sa o aplicam.
Una dintre solutiile de prevenire a incendiilor, printre cele mai sigure care exista pe piata o reprezinta spuma poliuretanica

Ce este spuma poliuretanica?
Mai exact etansarea cu spuma poliuretanica este o practica des întâlnită si utilizata pentru inchiderea unor crapaturi si goluri greu accesibile, aceasta reprezentand o soluție rapida de protectie la foc.
Spuma poliuretanica este o spuma antifoc monocomponenta, autoexpandabila, gata de lucru, cu gaz propulsor fara CFC, complet inofensiva pentru stratul de ozon.
Odata ce ai ales utilizarea spumei poliuretanice vei constata ca aceasta este un produs excelent care te va ajuta asigurandu-ti casa.
Spuma poliuretanica este produsa prin amestecare, in conditii controlate, a doua ingrediente organice, conține un agent de spumare, cu o conductivitate termica scazuta si o rezistenta mecanica adecvata.
Mai exact aceasta ajuta la umplerea spatiilor de izolare formand o protectie termica perfecta a structurior.
Spuma poliuretanica va adera perfect la materialele utilizate în construcții, aplicandu-se pe orice plan inclinat , neavand nevoie de un sistem de fixare mecanica sau de adezivi speciali.
Avantajele folosirii spumei poliuretanice sunt nenumerate, printre acestea regasind și asigurarea antifoc. Aceasta reprezinta o metoda la fel de buna și în ceea ce reprezintă izolarea termica a acoperisului.
Izolarea cu spuma poliuretanica este mult mai eficenta decât orice solutie folosită împotriva incendiilor si este indeosebi utilizata de oamenii care se gandesc la viitor si care in timp nu au vrut sa fie dezamagiti în privinta eficacitatii izolarii termice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram