Conduraru Grup profesionistii in hidroizolatie acoperis

26 martie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Esti din Bucuresti si ai nevoie de o echipa competenta care sa-ti realizeze o hidroizolatie acoperis ca la carte? Indiferent ca este vorba despre o lucrare noua sau despre reabilitarea unei cladiri vechi, Conduraru Grup este echipa de care ai nevoie!

In Bucuresti, Conduraru Grup iti propune hidroizolatie acoperis de calitate

Echipa Conduraru Grup te sfatuieste ca atunci cand construiesti sa o faci cu cap. Fie ca este o casa sau un bloc cu mai multe etaje, nu uita sa realizezi o hidroizolatie acoperis de calitate. Daca pornesti bine de la inceput, totul va fi bine si pe parcurs, iar apeland la serviciile unor profesionisti ca cei de la Conduraru Grup din Bucuresti nu ai cum sa dai gres.

Constructii civile sau constructii industriale, constructii deja existente care necesita reconditionate, Conduraru Grup executa hidroizolatii acoperisuri la un inalt nivel profesional care se datoreaza atat experientei de aproape 10 ani in acest domeniu, cat si profesionalismului si calificarii echipei, dar si materialelor de calitate superioara pe care le foloseste pentru orice lucrare.

Si cum atunci cand vine vorba despre hidroizolatie acoperis Conduraru Grup nu se joaca, compania iti propune mai multe posibilitati:

  1. Hidroizolatie acoperis pe baza de membrane bituminoase;
  2. Hidroizolatie acoperis din PVC;
  3. Hidroizolatie acoperis EPDM;
  4. Hidroizolatie acoperis HDPE;
  5. Hidroizolatie acoperis TPO;
  6. Hidroizolatie acoperis pe baza de produse lichide;
  7. Hidroizolatie acoperis pe baza de produse poliuretanice.

Care sunt cele mai bune optiuni? Echipa Conduraru Grup va face o vizita la fata locului – daca este vorba despre reabilitarea unei cladiri vechi – sau, in functie de indicatiile, necesitatile, dorintele si bugetul tau – pentru constructiile noi – iti va propune o hidroizolatie acoperis care sa se potriveasca cel mai bine situatiei.

Si da, fara doar si poate, te poti baza pe Conduraru Grup, acest fapt il atesta si certificatele primite - ISO 9001 si ISO 14001 -, dar si numeroasele lucrari prestate in tot acesti ani, recomandarile venite din partea unor societati recunoscute in toata tara – LIDL, Fan Courier, Mega Image, Pirelli Romania, Aeroportul Baneasa, Biofarm, IBNA Balotesti sau Apulum 94.

Pentru a realiza o hidroizolatie acoperis ca la carte trebuie sa respecti anumiti pasi

Poate ca inca un motiv in plus pentru care Conduraru Grup are succes in domeniul oferirii de servicii de termo si hidroizolatii il reprezinta profesionalismul de care da dovada, profesionalism care merge mana-n mana cu respectarea unui plan bine stabilit.

Astfel, pentru a realiza o hidroizolatie acoperis de exceptie,Conduraru Grup trebuie sa respecte 5 pasi esentiali:

  1. Sa pregateasca cu atentie stratul suport si sa descopere cu totul zonele deteriorate;
  2. Sa amorseze integral stratul suport prin pulverizare sau pensulare;
  3. Atunci cand este cazul se ocupa cu pricepere de montarea gurilor de aerisire si a celor de scurgere a apelor pluviale;
  4. Se aplica stratul de hidroizolatie (in cele mai multe cazuri este vorba despre o membrana bituminoasa);
  5. Se monteaza parafrunzarele aferente gurilor de scurgere.

Am vorbit despre reconditionarea unui acoperis cu membrana bituminoasa, insa aproximativ aceiasi pasi trebuie respectati si daca se utilizeaza PVC, EPDM, HDPE sau TPO sau daca este vorba despre realizarea unei hidroizolatii acoperis pentru o cladire noua.

Si nu uita, pentru hidroizolatie acoperis ca la carte, Conduraru Grup este echipa potrivita!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram