ColorMagic ro – Vopsea acrilica pentru pereti dedicata proiectelor colorate si magice

14 august 2017
Autor:
Fortin

Progresul din domeniul fabricatiei de vopseluri de calitate, a determina fabricarea produselor pe baza de vopsea acrilica pentru pereti ce este foarte apreciata in randul beneficiarilor si utilizatorilor.

Compania Color Magic – Experienta si profesionalism

Compania Color Magic activeaza pe piata de profil inca din anul 1997 in domeniul comercializarii de vopselele si materiale dedicate protejarii si infrumusetarii spatiilor personale, private sau publice.
Firma romaneasca Color Magic colaboreaza cu producatori importanti din domeniul international. Printre acesti producatori cu care Color Magic detine parteneriate se numara: Levis, Trimetal si Sikkens.
Aceste firme producatoare detin o experienta in domeniu ce excede 200 de ani de activitate, ceea ce demonstreaza calitatea desavarsita a produselor distribuite.
Produse variate pentru proiecte indraznete si rezistenta maxima
Compania romaneasca Color Magic pune la dispozitia clientilor sai o varietate de produse inovatoare care faciliteaza infrumusetarea si protejarea suprafetelor.

Printre produsele distribuite de Color Magic se numara:

- O gama foarte variata de vopsea acrilica – Disponibila atat pentru suprafetele interioare, cat si pentru suprafetele exterioare;
Produse pentru intretinerea corespunzatoare a suprafetelor realizate din lemn - Chituri de lemn, lacuri pentru lemn si produse care faciliteaza procesul de grunduire;
- O varietate de produse pentru conservarea parchetului - Diferite lacuri pentru parchet si produse pentru grunduire;
Diferite produse industriale;
- O gama variata de produse pentru protejarea suprafetelor realizate din metal.

Color Magic – Vopsea acrilica pentru proiecte colorate si indraznete

Printre produsele pe care le puteti regasi in stocul companiei Color Magic se evidentiaza produsele pe baza de vopsea acrilica.
Compania Color Magic pune la dispozitia clientilor sai vopsea acrilica de foarte buna calitate care intruneste numeroase caracteristici demne sa asigure usurinta la aplicare si rezistenta in timp a stratului protector.
Printre cele mai importante caracteristici ale produselor pe baza de rasini acrilice, enumeram:

- Asigura o rezistenta incredibila pentru pereti impotriva factorilor exteriori, precum zgarieturi, trecerea timpului sau diferite alte intermitente;

- Asigura o varietate de culori si nuante, iar culorile pot fi astfel aplicate incat sa se creeze o nuanta noua personalizata in conformitate cu spatiul desemnat lucrarilor de renovare;

- Infrumuseteaza intr-o maniera incredibila atat suprafetele interioare, cat si pe cele exterioare, iar culorile disponibile sunt in nuante vii si puternic pigmentate.

Vopsea acrilica pentru pereti – Produse menite sa satisfaca orice exigenta

Compania Color Magic pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse de vopsea acrilica, fiecare dintre acestea reusind sa asigure rezultate incredibile. Printre produsele pe care le puteti gasi in portofoliul companiei sunt:

- Vopsea acrilica Levis - Gevel Expert;
- Vopsea acrilica Sikkens - Alphatex IQ;
- Vopsea acrilica Levis – Saptocryl.

Daca aveti in minte un proiect indraznet care implica o varietate de culori si daca va doriti o vopsea de calitate care sa reziste, apelati la produsele distribuite de Color Magic. Nu veti ramane dezamagiti!

Pentru detalii suplimentare sau comenzi, va invitam sa apelati la urmatoarele numere de telefon:
0722 650 145 – Pentru sediul din Bucuresti;
0734 736 842 – Pentru sediul din Brasov.

Sau accesati website-ul: www.colormagic.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram