ColorMagic ro – Produse pentru lacuire lemn de cea mai buna calitate la promotie

28 iulie 2017
Autor:
Fortin

Pentru a beneficia de activitati complexe realizate cu usurinta de lacuire lemn luati in considerare posibilitatea de a apela la specialisti in domeniu.
Compania ColorMagic comercializeaza produse de intretinere a suprafetelor din lemn pe baza de lac care asigura o eficienta maxima la un pret adecvat proiectelor tale.

ColorMagic in 3 cuvinte: eficienta, profesionalism si accesibilitate

Compania ColorMagic face parte din companiile de elita care se ocupa cu distribuirea de vopsele si produse menite sa infrumuseteze si sa protejeze diferite tipuri de suprafete.
Color Magic se bucura de o experienta ce excede 20 de ani, iar serviciile calitative oferite de aceasta o califica ca fiind una dintre cele mai importante firme din Romania.
Beneficiaza chiar acum de garantia unor proiecte finalizate corespunzator datorita calitatii produselor distribuite de aceasta firma.
Produsele ColorMagic poarta emblema unor firme cu renume international in domeniu. Printre firmele cu care compania detine parteneriate se numara: Sikkens, Trimetal si Levis.

Finisaje suprinzator de frumoase pentru orice proiect

ColorMagic asigura clientilor sai o gama variata de produse care au scopul de a facilita intretinerea si infrumusetarea suprafetelor speciale.
Printre produsele pe care le puteti regasi in stocul companiei ColorMagic gasim:
Produse care faciliteaza conservarea suprafetelor realizate din lemn - Produse pentru lacuire lemn, diferite chituri de lemn si produse care faciliteaza finalizarea procesului de grunduire;
O gama variata de produse care intretin corespunzator parchetul - O multitudine de lacuri pentru parchet si o gama larga de produse pentru grunduire;
Produse pentru suprafetele realizate din metal - Produse pentru o acoperire finala si produse pentru grunduire;
Vopseluri acrilice si numeroase alte produse industriale;

Produse pentru infrumusetarea peretilor - Vopsele pentru peretii interiori si vopsele pentru peretii exteriori.

Niciodata procesul de lacuire a lemnului nu a fost mai simplu
Dupa cum bine se stie, lemnul este un material natural folosit in majoritatea lucrarilor de constructii. Fie ca vorbim despre lemnul de nuc, de artar sau de stejar, fiecare tip trebuie intretinut corespunzator pentru a obtine rezultate optime pe o perioada cat mai lunga de timp.
Pentru toate aceste lucruri, compania Color Magic pune la dispozitia clientilor sai produse de lacuire lemn de cea mai inalta calitate, la un super pret.

Eficienta maxima pentru tine, clientul nostru

Compania ColorMagic distribuie o gama foarte variata de produse dedicate lacuirii lemnului, fiecare dintre acestea asigurand o eficienta maxima in ceea ce priveste rezultatele, lasand lemnul curat si frumos.
Printre produsele de lacuire lemn distribuite de ColorMagic se numara:
Produsul Sikkens Rubbol EPS pentru suprafete exterioare;
Sikkens Cetol TGL Plus pentru exterior;
Lacul de lemn Sikkens Cetol TGL Satin pentru spatii exterioare.
Date de contact
Pentru intrebari, comenzi sau detalii suplimentare accesati magazinul de prezentare:
www.colormagic.ro
Va invitam sa apelati cu incredere la unul dintre numerele de telefon ale companiei:
Pentru sediul din Bucuresti
0722 650 145
0724 336 280
Pentru sediul din Brasov
0734 736 842
0268 335 167

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram