Ce inseamna deck terasa?

13 martie 2017
Autor:
Zoom-Biz

Cel mai sigur si eficient termen folosit pentru deck terasa este reprezentat de catre parchetul pentru exterior din lemn masiv, care se foloseste pentru a va putea realiza propria terasa de care sa va bucurati in zilele toride de vara.

Determinarea pentru deck terasa a inceput prin oferirea clientilor in mare masura a atentiei si a punerii in practica a ideilor si dorintelor pe care le au. Tocmai de aceea oferim si astfel de parchet.

Deck terasa: folosire indiferent de anotimp

Chiar daca ati auzit ca parchetul in momentul in care este udat se poate umfla, trebuie sa stiti ca odata ce beneficiati de deck terasa nu o sa va mai faceti griji in legatura cu acest amanunt, deoarece indiferent de anotimpul in care va aflati, acest fel de parchet nu o sa se umfle deloc.

Astfel de tipuri de terase se realizeaza cu ajutorul scadurilor din lemn care sunt puse la o distanta egala una de cealalta, astfel incat apa sa se poata scurge cat mai repede pentru a nu inunda acea locatie.

Daca doriti sa invetiti in ceva frumos, atunci cu siguranta acest deck terasa e tot ce aveti nevoie. Ce poate fi mai frumos decat sa stati cu prietenii pe terasa pe timpul calduros, putandu-va bucura de o bautura racoroasa?

Montarea realizata pentru deck terasa

Daca doriti ca sa montam deck-ul pe placa de beton, trebuie sa stiti ca exista sipci de care se prin in el si apoi se prinde deck-ul. Intre sipcile de sprijin si deck se poate face o prindere destul de usoara, realizata cu suruburi sau de o prindere mult mai moderna realizata cu ajutorul clemelor, putandu-se astfel sa se si scoata.

Odata ce beneficiati de deck terasa trebuie sa si stiti sa intretineti, mai ales ca trebuie sa il dati de minim 2 ori pe an cu ulei pentru stralucire sau in cazul in care devine mai cenusiu intre timp. Pentru terasa, aceste metode sunt cele mai moderne.

Montarea nu este foarte grea, mai ales daca sipcile se prind cu cleme, oferindu-va in acest fel si metoda de a o demonta in anotimpul in care doriti si putand sa o montati pe timpul verii.

Frumusetea oferita de catre deck terasa

Poate ca vi se pare ciudat si in Romania foarte putini oameni se folosesc de deck terasa, dar pentru anul 2017 este un must have. Pentru ca, fie ca va doriti sa va deschideti o terasa, fie ca doar pentru propria locuinta, apa nu o sa se mai stranga la picioarele scaunului.

Tocmai de aceea pentru deck terasa noi va oferim cele mai ofertante modele si servicii pe www.bilavio.ro, de unde va puteti alege culoarea pe care o doriti. In schimb, nu conteaza pentru ce suprafata doriti, deoarece si pretul este unul specific pentru toata lumea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram