Cat de mult conteaza designul unei camere?

10 aprilie 2017
Autor:
Touch Media

Iti doresti foarte mult sa modifici aspectul casei tale, dar nu esti foarte priceput la detalii? Nu trebuie sa apelezi neaparat la specialisti in design interior pentru a amenaja o camera, frumos, cu bun gust si armonios. Pentru a nu iesi prea mult din tipar este bine sa pastram aceleasi linii, sa ne axam pe culori complementare si sa cream un spatiu primitor si relaxant. Daca vrei sa faci schimbari de la A la Z nu uita de cateva amanunte importante, atat prizele cat si intrerupatoarele trebuie sa fie in acelasi ton, iar designul rama intrerupator sa se potriveasca stilului ales de tine.

Cum pastram spatiul util? Orice camera are nevoie de mai mult spatiu pentru a parea deschisa si primitoare, de aceea este bine sa evitati sa o aglomerati cu mobila, sau sa va axati mai mult pe stilul modern, pe mobila minimalista pentru a ramane un spatiu util mai mare. In momentul in care te apuci de renovat nu uita sa schimbi si prizele vechi si sa fi atent ca designul rama intrerupator sa fie in acelasi ton.

Puteti instala cateva obiecte de iluminat, mai ales in zonele reci ale casei!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram