Boltarii de zidarie de la firma Sigicom sunt cei mai buni

1 august 2014
Autor:
Zoom-Biz

Ai nevoie de boltari de diferite dimensiuni si la cele mai mici preturi de pe piata pentru constructia unui gard de beton si nu stii de unde sa-i cumperi? Firma Sigicom din Bistrita Nasaud, infiintata inca din anul 2000, iti ofera solutia. Compania a inceput sa fabrice, alaturi de boltari din beton pentru zidarie, si boltari de fundatie de calitate ridicata si produse din poliesteri, armati cu fibra de sticla.

In acest moment, firma are o fabrica compusa dintr-o hala de productie de prefabricate din beton, un atelier de sudura armaturi, o hala pentru productia poliesterilor armati cu fibra de sticla, trei magazii pentru materiile prime si produsele finite si o platforma betonata pentru depozitarea prefabricatelor. Pentru ca lucreaza doar cu personal calificat si bine pregatit in domeniu, firma Sigicom reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor sai, oferindu-le cele mai bune produse de pe piata romaneasca.

Dar ce sunt boltarii?

Sunt materiale de constructie realizate din ciment, apa si agregate naturale de rau, care se preseaza si se vibreaza cu ajutorul unei vibroprese franceze, marca Brouiller MMH4P, pana se obtin boltarii. Acestia au forma paralelipipedica si au camere de aer in interior. Sunt folositi ca alternativa la caramida si la BCA, acolo unde conditiile de lucru impun acest lucru. Boltarii se pot utiliza la constructii civile (anexe gospodaresti, imprejmuiri curti, constructii provizorii), industriale (inchideri perimetrale pentru hale, spatii de depozitare, etc.) si agricole (spatii de depozitare si /sau cresterea animalelor, etc.).

Unde folosim boltarii de zidarie?

Boltarii pentru fundatii prezinta goluri si sunt utilizati la zidurile de sustinere, fiind foarte rezistenti, pentru ca sunt umpluti cu beton armat.

Boltarii de zidarie se folosesc la constructia de zidarii neportante de inchidere si in special pentru camere pe care doresti sa le pastrezi reci, cum ar fi beciurile, garajele sau magaziile. Boltarii de zidarie pot fi utilizati oriunde se impune construirea unui zid, inclusiv la construirea unui gard. Pot fi utilizati atat la construirea zidurilor exterioare, cat si la ridicarea celor interioare.

Daca folosesti si izolatori termici, atunci poti utiliza boltarii pentru orice tip de cladire.

Unul dintre principalele avantaje ale folosirii boltarilor de zidarie este faptul ca ei sunt mari, deci se lucreaza cu spor si cladirea se ridica foarte rapid, au dimensiuni exacte, ceea ce-ti usureaza munca si au un pret accesibil.

Inaintea de a cumpara boltarii de beton, trebuie avut in vedere in primul rand destinatia spatiului prevazut prin proiect, destinatia lor in cadrul constructiei (infrastructura sau suprastructura) si dimensiunile prevazute in proiect. In functie de destinatia constructiei, se va folosi tipul de boltar cu lătimea corespunzatoare.

Inca din anul 2004, firma Sigicom din Bistrita Nasaud a inregistrat 3 modele de placi de gard din beton armat cu fier la Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci. Daca te-am convins ca suntem cei mai buni in productia acestor boltari de zidarie, te asteptam in vizita la adresa: strada Lavandei nr. 7, Bistrita, judet Bistrita Nasaud. Pentru comenzi, intra pe siteul nostru www.sigicom.ro. Pentru detalii legate de produsele noastre, ne poti apela la nr. de telefon 0744/298583.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram