Baterii Lux ro Afla caracteristicile celor mai luxuriante accesorii baie pentru locuinta ta

16 august 2017
Autor:
Fortin

Acest magazin dispune de accesorii baie de toate felurile, la preturi avantajoase.
Baterii-Lux – Obiecte sanitare de calitate superioara pentru orice necesitate

Magazinul online Baterii-Lux.ro este unul dintre cel mai accesat si accesibil magazin online de pe piata distribuirii de obiecte sanitare pentru intreaga familie.

Baterii-Lux doreste sa satisfaca orice nevoie, iar produsele calitative si ieftine pe care le distribuie sunt o dovada de necombatut in privinta acestui lucru.
Printre plusurile pe care le detine acest magazin se numara: transportul oferit gratuit oriunde in tara pentru comenzi ce trec de pragul valoric de 800 de lei, o multime de oferte speciale, garantie pentru retur si posibilitatea platii prin rate, garantat fara dobanda.

Accesorii pentru baie – Eficienta si calitate la superlativ

Printre produsele din portofoliul magazinului Baterii-Lux cele mai cautate sunt accesoriile pentru baie.
Aceste produse inedite sunt menite sa va faciliteze activitatile zilnice, fiind extraordinar de practice.

Gama variata de accesorii pentru baie puse la dispozitie de Baterii-Lux va ofera o perspectiva larga in ceea ce priveste alegerea obiectelor care sa se potriveasca cu preferintele clientilor si cu designul interior al baii.
Descopera chiar acum:

O gama variata de suporturi pentru prosop;
Diferite agatatoare pentru baie;
Diferite tipuri de inele pentru prosop incredibil de moderne datorita caracteristicilor luxuriante;
O multitudine de modele de dispensere pentru sapun;
Pahare pentru baie estetice pentru a depozita diferite obiecte personale;
Seturi complete de o foarte buna calitate si la preturi pe care nicaieri nu le veti gasi mai mici.
Modele pe care le comercializeaza Baterii-Lux sunt de altfel la fel de diversificate si calitative, majoritatea purtand emblema companiei extrem de cunoscute Grohe, renumita pentru calitate si experienta.
Unele dintre modelele de accesorii pentru baie pe care magazinul Baterii-lux le comercializeaza sunt:

- Suport savoniera, marca Grohe, model Chiara-40325000 - Acest produs poate fi al dvs pentru pretul de numai 394,28 de lei, iar pentru acest produs aveti o garantie de 2 ani;
- Suport dublu pentru prosopul de baie, marca Grohe, model Atrio-40308000. Printre caracteristicile acestui produs se numara: proprietatea de a fi pivotant si dublu. Pentru acest produs aveti o garantie de 2 ani, iar pretul pe care trebuie sa-l platiti este de numai 1.013,64 de lei;
- Inel pentru prosop, marca Grohe, model Atrio-40307000. Garantia pentru acest produs este de ani, iar pretul este de 740,66 de lei;

Agatatoare baie, marca Grohe, model Sinfonia-40052000. Produs inedit, calitativ ce detine o garantie de 2 ani. Acest model de agatatoare poate fi achizitionat pentru pretul de 304,43 de lei.
Date de contact
Pentru detalii suplimentare, nelamuriri sau comenzi, va invitam, cu incredere sa accesati pagina de internet a magazinului:
www.baterii-lux.ro
Sau sa apelati la numarul de telefon:
0721 482 872

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram