Aveti nevoie de tabla neagra? O puteti comanda simplu de la Mesteru Manole

12 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

Mazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole comercializeaza online tabla neagra. Acest material comercializat aici este produs respectand cu strictete toate cerintele exigente ale pietei. Tabla neagra de aici beneficiaza de toate standardele internationale de particularitati precum indoirea, deformarea, taierea la laser si sudarea.

Sfat de la Mesteru Manole: atunci cand achizitionati materiale de constructii pe care sa le utilizati in anumite proiecte este foarte important sa stiti foarte bine diferenta dintre tipurile de materii prime din care acestea sunt realizate, tipul de laminare la care sunt supuse si care sunt principalele calitati pe care aceste tipuri de materiale le ofera atunci cand sunt utilizate. Astfel, Mesteru Manole va spune toate informatiile pe care trebuie sa le stiti despre tabla neagra:

Cateva detalii despre procesul de productie prin care se realizeaza tabla neagra

Materia prima din care se realizeaza tabla neagra este otelul. Acesta este incalzit la o temperatura ridicata peste cea de recristalizare. Apoi, otelul este rulat si presat in mai multe randuri prin niste role speciale pana cand se ating grosimile dorite pentru materialul finit. Datorita faptului ca este modelat la temperaturi foarte ridicate, tabla neagra devine astfel un material foarte flexibil si necasant care poate fi utilizat in proiectele in care aceste doua atribute sunt o cerinta.

Tabla neagra poate fi realizata prin laminare la cald sau la rece

Dupa prima parte a procesul urmeaza o etapa de laminare. Tabla neagra se poate produce atat prin laminare la cald, cat si la rece.
Totusi, exista o serie de diferente semnificative intre varianta laminata la cald si cea la rece. Aceste diferente sunt date de metoda prin care otelul este supus procesului de laminare. In cazul variantei de laminare la cald se obtine o tabla neagra care are o suprafata aspra si colturi rotunjite, iar in cazul variantei de laminare la rece se obtine una cu o suprafata lucioasa si colturi drepte.

Este important de retinut faptul ca procesul acesta de laminare este cea mai utilizata metoda de deformare care se aplica in cazul materialelor metalice. Datorita acestei metode se deprind si proprietatile specifice pe care acestea materiale le detin.

Tabla neagra poate fi taiata si sudata fara probleme

In urma procesului de productie, tabla neagra beneficiaza de un foarte bun randament si o rezistenta mare la tractiune, iar astfel se potriveste foarte bine pentru utilizarea sa in proiectele in care sudura este necesara. De asemenea, acest material este cea mai buna solutie pentru proiectele in care flexibilitatea, rezistenta si capacitatea de formare sunt cele mai importante cerinte de luat in considerare.

Acest material este de cele mai multe ori utilizat in domeniul constructiilor metalice, maritime, feroviare si auto.

Cateva aplicatii in care acest material este folosit:

Piese pentru realizarea liniilor de cale ferata

Compartimente de depozitare pentru industria auto

Diferite aplicatii pentru confectii metalice

Realizarea de elemente pentru nave maritime

Realizarea de cazane si alte recipiente aflate sub presiuni ridicate

Constructia de masini si echipamente grele

Productia de containere dedicate transportului

Asadar, daca doriti sa cumparati tabla neagra intrati pe site la Mesteru Manole: https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-neagra

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram