Alegeti sa folositi tabla neagra pentru proiecte de calitate

26 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Tabla neagra este un material de constructii disponibile la magazinul online Mesteru Manole din gama materialelor metalurgice ce are o foarte buna rezistenta. Tabla neagra este obtinuta printr-un proces tehnic destul de complex, prin care materia prima adica otelul este laminat la cald pentru obtinerea acestui material. In cadrul procesului de productie otelul este incalzit peste temperatura de recristalizare si apoi este trecut printr-o presa speciala care il subtiaza pana cand se ajunge la grosimea dorita pe care o va avea tabla neagra, grosime care variaza de la caz la caz. Datorita intregului proces de productie, tabla neagra nu este deloc casanta, fiind in acelasi timp foarte flexibila, lucru apreciat foarte tare de toti constructorii.
Dupa cum spuneam mai sus, avand in vedere ca nu este casant si este flexibila tabla neagra este un material foarte rezistent si care rezista foarte bine in timp.
Tabla neagra este comercializata pe piata sub forma a mai multor grosimi, potrivindu-se de minune in functie de caracteristicile fiecarui proiect in parte. In procesul de productie al acesteia se pot obtine diferite grosimi tocmai pentru ca acest tip de tabla sa poata fi utilizat intr-o varietate cat mai mare de aplicatii. Indiferent de grosime pe care o are, tabla neagra este rezistenta, flexibila, necasanta si ofera o durata foarte buna de utilizare.

Diverse aplicatii unde se foloseste tabla neagra

Tabla neagra poate fi utilizata intr-o varietate de proiecte. Acest material este insa cel mai des utilizat pentru realizarea cailor ferate, a unor elemente speciale de structura, anumitor echipamente de mare tonaj sau a unor masini grele. Pe langa aceste aplicatii clasice tabla neagra se mai foloseste si in cadrul productiei de containere si nave maritime.
Toata aceasta varietate de aplicatii fac ca aceasta tabla sa fie din ce in ce mai folosita de multi constructori datorita felului in care se poate mula perfect pe proiecte diverse.
Avand in vedere calitatile si posibilitatile de utilzare pe care le ofera acest material este de multe ori alegerea facuta de orice constructor care are nevoie un material care sa reziste foarte bine la presiuni ridicate si care sa fie in acelasi timp si foarte flexibil.

Mesteru Manole comercializeaza tabla neagra online la un super pret

La Mesteru Manole veti gasi de fiecare data produse de calitate superioara la preturi foarte bune. Astfel, accesand site-ul Mesterului Manole veti putea cumpara online materiale de constructii la preturi foarte bune.
Pentru a comanda online materiale de constructii de la Mesteru Manole puteti trimite un mail la adresa [email protected] sau puteti suna la numarul de telefon 0741 238 406.
In plus, Mesteru Manole are disponibila si o linie de consiliere de specialitate pentru orice nelamuriri aveti legate de materialele de constructii pe care sa le folositi in proiectul dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram