Ai nevoie de un lavoar de baie? La Mesteru Manole gasesti o multime de modele

4 mai 2017
Autor:
Suits Advertising

Daca ai ajuns in etapa in care baia este realizata si nevoie sa cumperi un lavoar de baie, Mesteru Manole iti pune la dispozitie o gama variata de modele din care sa il alegi pe cel mai potrivit.

Este important atunci cand iti alegi chiuveta de baie sa ai in vedere o serie de aspecte pentru ca totul sa iasa exact asa cum ti-ai dorit.

Baia nu trebuie sa reprezinta doar un spatiu strict necesar si de neglijat atunci cand este amenajata. Este important ca toate obiectele de acolo, in care includem si chiuveta de baie sa fie placute din punct de vedere estetic, astfel incat toata incaperea sa fie un spatiu armonios.

La Mesteru Manole gasesti o gama variata dintre care sa iti alegi cel mai bun tip de lavoar de baie pentru tine

1. SUSPENDAT

2. INCASTRAT

3. SEMI-INCASTRAT

4. DE COLT

5. PE BLAT

6. PENTRU PERSOANE CU DIZABILITATI

Aici modele pe care le gasesti pentru fiecare categorie in parte sunt: simplu, dublu, rotund, oval, cu picior si asa mai departe. Poti gasi fara probleme chiuveta de baie de care ai nevoie foarte simplu, pe site.

Daca vrei si tu sa iti gasesti cel mai potrivit tip de lavoar de baie aceeseaza urmatorul site: https://mesterumanole.ro/instalatii-sanitare/lavoare

Atunci cand vrei sa iti cumperi un lavoar de baie trebuie sa ai in vedere urmatoarele lucruri: bugetul disponibil, spatiul in care acesta trebuie incadrat, numarul de persoane care il vor utiliza (daca sunt mai multe persoane poti sa te orientezi catre un lavoar de baie dublu sau mai mare), geometria pe care o au restul obiectelor de acolo pentru a pastrat acelasi stil.

Din ce tipuri de materiale poate fi realizata o chiuveta de baie?

Principalele materiale din care este realizat un lavoar de baie sunt urmatoarele: marmura, portelan, granit, sticla sau compozit. De asemenea, exista pe piata si modele realizate din esente exotice de lemn tratat special ca sa reziste fara probleme la umezeala.

In mod evident, exista si niste tendinte cu privire la alegerea unui lavoare de baie. De la clasicele modele de culoare alba, realizate din ceramica, astazi se gasesc pe piata unele modele in culori mai neobisnuite precum albastru sau verde. La fel de utilizate precum cele albe sunt cele care au culori neutre si calde, precum bej sau maro. Totusi, tendintele actuale sustin in continuare achizitionarea unui lavoare de baie de culoare alba.

Cum sa iti alegi chiuveta de baie in functie de dimensiunile spatiului respectiv?

In primul rand, dimensiunile unui lavoar de baie se aleg in functie de suprafata spatiului in care urmeaza sa fie montat. Astfel, exista o serie de sfaturi pe care ar trebuie sa le urmezi si anume:

Daca ai o baie de mici dimensiuni, este indicat sa cumperi un model de colt, cu picior scurt si de mici dimensiuni.

In cazul unui spatiu decent, poti sa mergi pe un model suspendat, in fata caruia sa poti pune o oglinda si sub el un corp de mobila.

Daca baia respectiva este utilizata de mai multe persoane este indicat sa alegi un lavoar de baie dublu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram