La inceput de vara Mag Constructii a lansat pachete noi de materiale din tego pentru orice buzunar

5 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

De curand, magazinul online de materiale de constructii Mag Constructii a lansat o campanie de oferte speciale la unele din produsele din magazinul lor online printre care si pentru placile din tego. Aceste oferte speciale sunt pe o perioada determinata care se apropie in curand.

Preturi speciale la tego la acest magazin online

MagConstructii va ofera posibilitatea sa cumparati simplu, rapid si comod placi din tego ieftine data fiind perioada de oferte speciale. Este cunoscut faptul ca placile din tego ajuta la cofrarea betoanelor pentru finisarea structurilor din beton. Totodata placa din tego va poate fi de folos pentru a placa diverse suprafete alunecoase.

La MagConstructii materialul din tego este unul lemnos realizat din unul dintre cele mai bune lemne de plop. Totodata acest placaj din tego ieftin are o suprafata lucioasa si de mare calitate.

Materialul din care este realizata placa din tego de la MagConstructii nu permite alunecarea ceea ce este un avantaj. In acelasi timp se poate utiliza fara sa existe vreun pericol de degradare a texturii acesteia. Straturile de film fenolic nu permit ca diversi factori externi sa degradeze textura sau calitatea placilor din tego de la MagConstructii.

Aceste placi din tego se pot comanda foarte simplu online, intrand pe magazinul online Mag Constructi si plasand comanda foarte simplu, cei de la MagConstructii oferiind posibilitatea de a livra oriunde in tara. Totodata cei de la MagConstructii ofera si consultanta in cazul in care nu stiti ce tip de tego se potriveste nevoilor dvs.

De exemplu, puteti achizitiona online tego la un pret ieftin tip de placaj tego, cel de 21 mm. In comparatie cu alte depozite fizice, MagConstructii vine cu avantajului achizitionarii placajului tego ieftin intr-o maniera supusa modernitatii – shoppingul online!

Profitati de ofertele cu preturi avantajoase si optati pentru calitate garantata! MagConstructii isi deschide portile pentru toti cei care vor cauta performanta si calitate la preturi care vor surprinde in permanenta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram