La Mesteru Manole gasiti o varietate de tipuri de vata minerala

21.06.2017 / Constructii / Bucuresti

Vata minerala de la Mesteru Manole! ...

Vânzări record pentru grupul Deceuninck în anul 2016

Anul 2016 a fost unul exploziv pentru Grupul Deceuninck. Pe lângă creșterea robustă înregistrată de companie - în special datorită dezvoltării accelerate a business-ului pe piețele din Statele Unite și Turcia, vânzările grupului au crescut cu 4,1% față de anul trecut. Astfel s-a atins o cifră de afaceri de 670,9 milioane

Proignifug solutii la cheie privind protectia pasiva la ...

Romfire este o societate cu capital autohton ce furnizeaza solutii la cheie privind protectia pasiva la foc pentru clienti rezidentiali si industriali.

Alegerea celui mai potrivit acoperis pentru casa ta

Cine ar vrea sa aiba o casa care sa arate minunat? Cu siguranta, majoritatea proprietarilor de case vor spune da.

Pe mesterumanole.ro gasiti o varietate de dimensiuni pentru ...

Tego este un material de constructii. Acest material este realizat din film fenolic.

Chiar am nevoie de prize in toata casa?

Exista prize normale, pentru electronice si electrocasnice dar si prize tv, prize usb si probabil ca mai sunt si altele. E normal sa vrei sa-ti conectezi aparatura la o priza cat mai apropiata fara sa folosesti kilometri de prelungitoare, metri de cabluri si alte minuni. Casa trebuie sa fie usor de

Protectia datelor, o prioritate absoluta!

Un data center este un sistem complex care necesita mentenanta continua si protectie maxima. Un data center poate gazdui o multime de servere si alte echipamente si componente informatice. Are nevoie de alimentare constanta cu energie electrica, de sisteme de securitate, de sisteme foarte eficiente de protectie contra incendiilor si de

Cum sa multumesti pe toata lumea de la ...

Protejează-ți starea de bine pentru că nu poți trece prin viață trist, fără chef, cu ochii roșii și obosiți! Deschide ochii și vezi lumina! Spoturile led Philips te pot ajuta sa ai o lumina calda mereu in locuinta, sa scoti in evidenta piese de mobilier importante, sa modernizezi putin spatiul din

Mai multa lumina pentru o casa primitoare!

Lasa inspiratia sa te ghideze si ledurile sa produca lumina deosebita pe care o visezi! Nu te gandi ca vei avea parte de lumina rece. O banda led Philips poate avea diferite nuante calde, foarte placute pentru ochi.

Tu cat de mult iti doresti o locuinta ...

Nu este deloc un secret ca marea majoritate a persoanelor la ora actuala se afla in cautarea unei locuinte proprii care sa arate precum in visele lor. Totusi, a locui in cadrul unui imobil dintr-un bloc nu pare sa fie exact indeplinirea acestei dorinte. De asemenea, a locui la casa este

Healthy Homes Barometer 2017: un nou studiu care ...

Grupul VELUX a lansat recent Barometrul Locuințelor Sănătoase 2017(Healthy Homes Barometer 2017) în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Clădirilor Sănătoase care a avut loc la Parlamentul European din Bruxelles, Belgia. Ediția din acest an, dezvoltată în colaborare cu Ecofys a Navigant Company, Fraunhofer IBP și Copenhagen Economics, examinează efectele locuințelor asupra

Cum alegem o firma de curatenie?

Sfaturi pentru alegerea unei firma de curatenie. De ce trebuie sa tinem cont numaidecat pentru a evita situatiile neplacute?

LucInvest.ro – Creste siguranta constructiilor cu ajutorul firmelor ...

Siguranta pe care o ofera este cel mai important criteriu atunci cand vine vorba despre imobile aflate in constructie.

Brico Depôt lansează Imandra, soluția inovatoare pentru o ...

Kingfisher continuă campania #IncepeCevaNou și aduce pe piața din România noua gamă unificată Imandra, mobilierul modular dedicat sălilor de baie compacte, confortabile și funcționale. Gama unificată Kingfisher este disponibilă la nivel internațional, și se regăsește în magazinele din Marea Britanie și Franța din cadrul grupului.

Plasa de gard zincata este cea mai eficienta ...

Plasa de gard zincata este una dintre cele mai eficiente solutii pentru realizarea de imprejmuiri!

Pardoseli pvc de la Milucon - calitatea garantata ...

Amenajarea reusita a spatiilor se poate obtine doar prin utilizarea unor materiale de calitate, prin imbinarea tehnologiilor noi cu diverse stiluri. Atunci cand vorbim despre pardoseli este foarte important sa alegem un tip care sa se potriveasca perfect spatiului pe care il dorim finisat.

Groh Sensia Arena-curatenie la superlativ

A venit momentul sa descoperiti cel mai nou nivel de ingrijire personala si curatenie cu aceasta toaleta de la Grohe care imbina perfect experienta germana cu stilul japonez. Recunoscutul producator Grohe a decis ca trebuie sa studieze, sa invete si sa imprumute din cultura japoneza obiceiurile sanitare si cunostintele tehnologice care

GEZE echipează Prima Shops Oradea cu cele mai ...

GEZE România, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a echipat cea mai recentă galerie comercială – Prima Shops Oradea – cu uși glisante Slimdrive SL RC2 cu clasă antiefracție RC2, performante și cu design minimalist, construite și adaptate traficului specific centrelor

Pret Sisteme Irigatie

Doriti cel mai bun sistem de irigatii la un pret foarte avantajos si la o accesibilitate foarte simpla? Momentul in care dumneavoastra apelati la noi, este momentul in care incercam sa va punem la dispozitie toate informatiile posibile.

Gazon rulou pret

Firmele de specialitate ce vand rulouri gazon ofera clientilor interesati preturi avantajoase pentru rulou gazon. Dupa achizitie se primesc inclusive instructiuni utile pentru montaj precum si pentru intretinerea rulourilor gazon.

Un design deosebit cu gazon rulou

Rulourile de gazon va confera un covor natural instant. Un rol deosebit de important este detinut de calitatea si specia semintelor de gazon, cunoscut fiind faptul ca exista o mare diversitate de ,,ierburi”