IgienaServ.ro – Servicii profesionale si solutii tehnice inteligente de curatat cos fum pentru siguranta utilizatorilor

28.03.2017 / Constructii / Bucuresti

Siguranta utilizatorilor echipamentelor de aerisire este cea mai importanta caracteristica pentru sanatatea acestora. ...

Orice material, orice suprafață – Poly Max® este ...

De la fixarea glafurilor la etanșarea chiuvetei, de la fixarea treptelor la lipirea elementelor decorative pe plafon sau a oglinzilor, Poly Max®este soluția perfectă pentru orice aplicație de construcție, renovare sau reparare, atât acasă cât și pe șantiere. Gama de top a produselor Bison, Poly Max®răspunde cu succes celor mai solicitante

Importanta alegerii pentru cele mai calitative porta doors

Ce aducem noi nou? Este esential ca folosirea acestor porta doors sa fie cu exactitate pentru fiecare persoana, mai ales cand stim cu siguranta ca ceea ce va doriti pana la urma este calitate reprezentativa a produselor pe care le achizitionati si nu cumva sa beneficiati de lucruri care sa nu

GEZE introduce noi sisteme pentru fațade active climatic ...

GEZE, liderul în sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, lansează modulul de interfață, IQ box KNX, pentru gestionarea eficientă și controlată a ferestrelor și componentelor din clădiri. Inovația propune o ventilare inteligentă, eficientă energetic și sigură, fie că vorbim despre clădirile publice, de birouri

Compania Electric Plus a făcut investiții de 1.100.000 ...

Bacău, 21 martie 2017. Electric Plus, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a înregistrat o cifră de afaceri de 23.1 milioane de euro în anul 2016, brandul său BARRIER® fiind în creștere cu 36% față de 2015. Compania a făcut în 2016 invstiții de aproximativ 1.100.000 de euro,

Supape hidraulice de siguranta de la Uzinrom Holding

Supapele hidraulice sunt componente aferente ale echipamentelor, care regleaza presiunea in instalatiile hidraulice si o mentin constanta sau o reduc, in concordanta cu etapele procesului de lucru ale masinii.

Nicometaltub.ro cel mai nou magazin online de tevi, ...

SC NICO METAL TUB SRL una din cele mai vechi firme din domeniul metalurgiei a lansat de curand noul magazin online

VELUX Active: ferestre de mansardă controlate automat pentru ...

VELUX - lider mondial în producția și comercializarea ferestrelor de mansardă – anunță dezvoltarea parteneriatului cu compania Netatmo, companie specializată în soluții revoluționare pentru case inteligente. Această colaborare răspunde cererii tot mai mari de produse dedicate caselor inteligente, fiind în același timp o parte integrantă din obiectivul VELUX de a lansa

Chit lemn pentru remedierea defectelor de pe suprafete ...

Lemnul este un material nobil, ce poate fi infrumusetat chiar si atunci cand prezinta fisuri, crapaturi sau alte defecte de natura estetica.

Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ...

Luna martie face trecerea de la zilele mohorâte la cele frumoase, primăvara își intră în drepturi, iar noul sezon este la start. Brico Dépôt lansează în noul său catalog o gamă de articole pentru construcții, amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, ce te ajută să îți pregătești locuința exact

Ce inseamna deck terasa?

Din cauza faptului ca suntem o companie destul de dinamica si avand ca obiectiv multumirea tuturor clientilor, incercam sa va oferim cele mai bune servicii si calitative de deck terasa, astfel incat sa nu existe nemultumiri.

Teava rotunda zincata – detalii, calitati si domenii ...

Teava rotunda zincata este un material de constructii ce face partea din cea a metalurgicelor.

Scapa de frig cu sistemul de incalzire in ...

Cu siguranta, fiecare dintre noi considera frigul iernii ca fiind foarte neplacut, mai ales in timpul diminetilor mohorate sau serile in care temperatura poate ajunge chiar si la minus 20 de grade.

IgienaServ.ro - calitate inalta - curatare hote la ...

Curatarea unei hote presupune eliminarea depunerilor de gaze arse dar si de vapori de grasimi din interiorul acesteia pentru ca hota sa lucreze in mod corespunzator si eficient, iar in plus sa se evite provocarea incendiilor care pot izbucni tocmai din cauza acestor depuneri care sunt usor inflamabile.

Baie noua in casa veche?

Este foarte utila o cabina de dus cu hidromasaj, in afara de faptul ca beneficiati de avantaje ca: timp mai putin, consum mai mic, aceasta are si un sistem de hidromasaj de care va puteti bucura chiar la dumneavoastra acasa.

Probleme la instalatia electrica?

Simtiti miros de incins, miros de ars, zgomote si scantei provocate la tabloul electric? Apelati la un electrician autorizat de fiecare data cand ceva nu este in regula cu instalatia electrica si schimbati prizele si intrerupatoarele Constanta daca este cazul.

Nu ne putem juca cu electricitatea!

Pentru a evita incendiile sau pericolul de electrocutare trebuie sa schimbam toata instalatia electrica, sa inlocuim toate cablurile din aluminiu cu cabluri din cupru. Costurile nu sunt foarte mari, insa astfel vom putea evita o multime de dezastre survenite in urma neglijentei. Optati si pentru schimbarea sigurantelor fuzibile cu sigurante automate,

Degivrare-incalzire-electrice.ro - aliatul tau numarul unu in lupta ...

Fiecare dintre dumneavoastra a resimtit, cu certitudine, efectele temperaturilor scazute, intr-o modalitate sau alta. Stim cu totii cate batai de cap ne aduce sfarsit anotimpului geros. Sedimentele de gheata si zapada sunt extrem de greu de inlaturat de pe suprfetele mai greu accesibile, iar turturii pot deveni extrem de periculoasi pentru

Firma specializata in vopsea lavabila pentru exterior ...

Pentru proiecte decorative si industriale sunt utilizate numeroase tipuri de produse si materiale cu rol de protectie ce produc numeroase efecte pentru suprafetele exterioare.

Terasa verde, optiunea naturala in mijlocul junglei urbane

In zilele noastre asistam la o diminuare tot mai accentuate a spatiilor verzi. Fie ca este vorba despre spatiile verzi din orase sau cele limitrofe lor, fostele spatii verzi, parcuri, locuri de joaca sau pur si simplu locuri de odihna dispar treptat, lasand loc constructiilor de tot felul.

Mergi pe verde cu pompele de caldura aer-apa ...

Romstal continua sa promoveze produsele prietenoase cu mediul, aducand in atentie pompele de caldura Mitsubishi Electric. Acestea folosesc aerul ca sursa termica regenerabila dovedind o eficienta energetica mult mai mare decat sistemele de ardere traditionale. Un alt aspect important este acela ca nu emit CO2 la locul de instalare.