Damial Design executa balustrade fier forjat moderne

15.02.2017 / Constructii / Bucuresti

Esti interesat sa montezi balustrade fier forjat la nivelul scarilor interioare sau poate pe terasa? Daca iti doresti calitate inainte de toate atunci cu siguranta vei fi impresionat de oferta celor de la Damial Design. Compania exceleaza cand vine vorba de elemente realizate din fier forjat si ofera solutii personalizate clientilor interesati de o ...

Certificat energetic Bucuresti

Prezentarea acestor certificate energetice in Bucuresti, care sunt aferente tuturor cladirilor, in acel moment in care se vor incheia contractele de vanzare-cumparare ori pe acelea de inchiriere, devine obligatoriu in tara noastra incepand de la 1 ianuarie 2011, dupa cum au afirmat autoritatile. Notarii pot

Extindem durata de viata a suprafetelor din metal ...

Acoperirele de vopsea pe constructiile metalice sunt utilizate pentru a proteja suprafata de corozie si a imbunatati proprietatile estetice. Cheltuielile pentru astfel de produse sunt inevitabile, insa ele se rascumpara intr-un termen foarte scurt.

Cum ne amenajam baia in anul 2017?

Daca pana acum cativa ani cada era un “must have” in orice baie, anul acesta este din ce in ce mai evitata si inlocuita cu cabine de dus, cu sau fara hidromasaj, acestea fiind ideale pentru persoanele a caror timp liber este aproape inexistent si a caror spatiu din baie lipseste

Consecintele instalatiei electrice vechi!

Cea mai intalnita defectiune dintr-o locuinta este arderea sigurantelor, acest fenomen poate fi extreme de periculos, poate distruge intreaga instalatie elctrica sau chiar provoca incendii, atunci cand sunt folosite sigurante fuzibile, fiind unele dintre cele mai vechi aparate de protectie, acestea actioneaza prin topirea si intreruperea circuitului electric realizand protectia acestuia.

Cine ne ajuta sa schimbam prizele?

Fie prizele au devenit un real pericol fiind neizolate, fie nu se mai potrivesc designului din casa, schimbarea acestora nu mai este o sarcina atat de dificila. Inarmati-va cu foarte multa rabdare, deoarece este o treaba meticuloasa si nu uitati sa opriti curentul cand va apucati de munca. O surubelnita stilou

Care sunt cele mai noi tehnologii in materie ...

Constructia de drumuri reprezinta o sarcina destul de importanta, atat pentru comunitate, cat si pentru firmele care se ocupa de lucrari de acest fel. Rezultatul final trebuie sa fie unul de durata, astfel ca se fac in mod constant teste pentru stabilirea unor elemente, care sa contribuie la prelungirea duratei de

Trutzi.ro – Porti fier forjat – Proiecte recomandate ...

Cu totii ne dorim sa traim intr-un spatiu personal care sa imbine armonios elemente caracteristice elegantei, frumusetii si originalitatii.

Teava rotunda trasa si propietatile cu care vine ...

Haideti sa vedem ce caracteristici speciale au tevile rotunde trase?

Milucon.ro - firma hidroizolatii ce asigura o gama ...

Lucrarile de hidroizolatii sunt esentiale pentru orice tip de constructii - civile sau industriale - scopul acestora fiind blocarea infiltratiilor de apa si a umiditatatii prezente in mediul inconjurator.

Decora Design Materiale de constructii

Infiintata in anul 2005, cu obiect de activitate comertul cu materiale de constructii, Decora Design s-a dezvoltat continuu, intr-un ritm foarte rapid, ajungand astazi sa puna la dispozitia clientilor sai peste 21000 de articole din domeniile materiale de constructii si finisaje, cu un portofoliu vast de produse si servicii, cu operatiuni

Romstal iti spune cum sa ai apa pura ...

Cu totii ne dorim cea mai curata apa pentru noi si membrii familiei. Din pacate, solutia cea mai utilizata este achizitionarea apei imbuteliate care ne afecteaza direct in mod financiar si indirect prin efectele negative pe care le are asupra mediului inconjurator. Solutia este insa la indemana oricui. Putem obtine apa

ColorMagic.ro – Vopsea lavabila de calitate garantata de ...

De cele mai multe ori, intretinerea suprafetelor atat interioare, cat si exterioare poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales in cazul alegerii produselor pe baza de vopsea lavabila de calitate. Totusi, daca veti achizitiona vopsea lavabila de cea mai buna calitate exista posibilitatea sa nu mai fie necesare operatiuni ulterioare de

Tabla tip tigla – tot ce e mai ...

Tu ce alegeri faci cand vine vorba de acoperisul tau? Te-ai gandit sa investesti in produse cu adevarat inovative? In acest caz, trebuie sa ai in vedere tabla tip tigla pe care cei de la Tacone o propun, dar si avantajele cu care vine un astfel de produs.

Tabla neagra pentru acoperis

Acoperisul unei case are rol estetic si functional, astfel ca materialele folosite la realizarea acestuia trebuie alese cu grija.

Alegerea potrivita a termopanelor Bucuresti

Aveti nevoie de termopane si nu stiti in ce consta alegerea pe care urmeaza sa o faceti? Doriti calitate la termopanul pe care il achizitionati? Bun venit la noi! Cu ajutorul termopanelor Bucuresti o sa beneficiati de cea mai buna calitate.

Constructii metalice - structurile durabile care aduc eficienta ...

In prezent, numeroase locatii aplica la firmele de specialitate pentru un plan arhitectural bazat pe o structura metalica.

Ferestre din lemn si aluminiu

Compania Construct Damar va ofera o gama variata de servicii de tamplarie din lemn stratificat, tamplarie Internorm si o serie diversa de ferestre perfecte pentru orice amenajare. Compania noastra va pune la dispozitie materiale si produse de cea mai buna calitate, certificate si cu o anumita perioada de garantie, o echipa

Caramida - avantaje si dezavantaje

Care sunt avantajele si dezavantajele unei constructii realizate din caramida?

Schele metalice - Sisteme indispensabile pentru rezultate ireprosabile

Schelele in general reprezinta echipamente obligatorii pentru realizarea lucrarilor la inaltimi mari, in conditii cat mai sigure.

Tekka System recomanda modelele de porti potrivite pentru ...

Portile sunt elemente care decoreaza si protejata locuintele rezidentiale. Sunt acele piese decorative care trebuie sa se imbine perfect cu cladirea si curtea interioara pentru a oferi un aspect prietenos, dar impecabil intregului ansamblu.