Vrei un imprumut acum? Creditfix iti asigura un credit online in regim de urgenta

14 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pot exista diverse momente in care un mic imbold financiar nu ar strica deloc. Nu este vorba despre un credit pentru o investitie majora, precum cumpararea unui apartament sau capital pentru deschiderea unei afaceri, ci pentru o necesitate personala sau o situatie de urgenta in care un imprumut rapid este cea mai potrivita solutie. Totusi, birocratia poate fi un adevarat prag peste care nu se poate trece atat de usor, asa ca un credit online, simplu si rapid, este la indemana oricui cu ajutorul celor de la Creditfix.

Ce presupune un credit online?

Creditele online sunt, in acest caz, credite nebancare care pot fi facute din confortul propriei case, prin simpla completare a unei cereri de credit. Cei de la Creditfix ii asigura pe clientii lor ca cererea lor e procesata, iar la maximum 2 ore de la aplicare pot primi banii ceruti. Astfel, in cazul in care nevoia financiara este chiar urgenta, creditul online rapid de la Creditfix este o solutie eficienta.

Desigur, exista o limita pentru acest credit online rapid care poate fi cerut celor de la Creditfix. Maximul cererii este de 1000 RON, rata de dobanda este fixa, de 1.2% pe zi, iar suma initiala impreuna cu dobanda aferenta pot fi returnate in maxim 35 de zile. Astfel, fiind un imprumut nebancar, creditul online care poate fi facut pe Creditfix este simplu si fara contracte complicate si o multitudine de acte.

Acte necesare si conditii pentru un credit online la Creditfix

Pentru a obtine un credit online de la Creditfix sunt necesare doar cateva acte. Acestea sunt copie dupa actul de identitate si copie dupa extrasul de cont al cardului pe care intra venitul lunar. Asadar, aceste minime cerinte sunt doar pentru a obtine informatii despre client si despre suma pe care acesta o primeste in fiecare luna de la locul de munca.

Alte conditii care nu presupun acte sunt varsta, care trebuie sa fie de minim 18 ani, cetatenia romana, o adresa de e-mail si un numar de telefon, precum si un venit lunar. Venitul nu trebuie sa fie, precum in cazul imprumuturilor bancare, unul foarte mare. Minimul de venit net pentru a obtine un credit online de la Creditfix este de 500 lei/luna.

Despre Creditfix

Creditfix este o institutie financiara nebancara, acreditata de Banca Nationala a Romaniei, care ofera credite online de maximum 1000 RON tuturor clientilor care au nevoie de un imprumut mic, dar urgent. Documentatia pentru obtinerea este minima, iar clientii Creditfix vor primi banii ceruti la maxim 2 ore de la depunerea formularului de cerere pentru un credit online.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram