Vrei distractie din plin? Mistery Room te invita sa pasesti in camerele escape room din Bucuresti

20 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Escape room este cel mai nou joc care te incita la distractie alaturi de gasca ta de prieteni! Mystery Room este cel care reprezinta un nou loc de joaca real, care te provoaca sa iti incerci cunostintele si sa iti depasesti limitele.

Camerele room escape din Bucuresti pe care Mystery Room ti le-a pregatit e bazeaza pe o simpla regula : ai 60 de minute pentru a intra si pentru a deslusi misterul povestii pe careo vei alege inca de la inceputul jocului.

Crezi ca esti un adevarat expert in arta mesajelor, indiciilor, ghicitiorilor si a puzzle-urilor? Mistery Room te provoaca

Camerele room escape din Bucuresti – povestile Mystery Room

Mystery Room iti propune doua povesti ale camerelor room escape in Bucuresti pentru a tu impreuna cu prietenii tai sa aveti parte de noi jocuri distractive care au menirea nu doar de a intretine buna dispozitie, ci te ajuta sa iti testezi inteligenta, nivelul de autocunoastere, rapididatea si spiritual de observatie.

Cele doua povesti realizate de Mistery Room sunt inedite, una este putin clasica punand accentual pe povestea bunicutei, iar cea de-a doua depaseste imaginatia, punand accentual pe lumea extraterestilor sip e rapirile facute cu ajutorul OZN-urilor.

Tu, vei avea la dispozitie 60 de minute pentru a descoperi cheita secreta ce te va elibera din camerele room escape pe care Mistery Room le-a pregatit celor gata sa demonstreze ca sunt cei mai buni dintre cei buni!

Cum poti ajunge sa joci jocul escape room din Bucuresti?

Mistery Room te asteapta la adresa Bd Unirii, nr. 16, bloc 5A, ap.22, et.7 Bucuresti pentru a te invita sa pasesti in camerele room escape. Daca iti doresti sa faci acest pas, vino pe pagina web site-ului sau si realizeaza o rezervare pentru una din zilele in care iti doresti sa iti masori abilitatile si sa iti depasesti limitele!

Mistery Room este cel care te va ajuta sa iti descoperi noi abiliatati, sa devii un adevarat ass in arta deslusirii misterelor si sa iesi triumfator din camerele escape room din Bucuresti pregatite special pentru tine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram