Vine bebe? Carucioarele Baby Merc de la Ilbambino ii vor face plimbarile mai frumoase

26 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Mai e putin pana la venirea pe lume a mezinului familiei? Atunci e timpul sa puneti in capul listei de cumparaturi un carucior alaturi de care primele voastre plimbari sa fie in siguranta si foarte confortabile. Magazinul online Ilbambino este, ca de fiecare data, alaturi de parintii grijulii, cu cea mai bogata gama de carucioare, de la brandul de renume Baby Merc.
Articolele de plimbare nu fac rabat de la calitate, de aceea, carucioarele pe care Baby Merc le ofera sunt unele dintre cele mai apreciate astfel de accesorii de pe piata.

6 caracteristici specifice ale carucioarelor Baby Merc

Pentru ca orice parinte isi doreste ce-i mai bun pentru copilul lui, magazinul online IlBambino comercializeaza o gama bogata de carucioare de la producatorul de top, Baby Merc, accesorii pentru plimbare cu caracteristici primordiale:
• Cadru tubular nichelat, foarte rezistent, usor, insa robust la socuri si vibratii;
• Suspensie pe arcuri, individuala, componenta care ii ofera micutului confort, chiar si atunci cand iesiti la plimbare pe terenuri accidentate;
• Manere ajustabile, pe 4 directii, astfel incat caruciorul sa poata fi impins atat din fata, cat si din spate;
• Pentru o pozitie cat mai confortabila a prichindelului, scaunul beneficiaza de 4 trepte de reglare ale spatarului;
• Pentru fiecare etapa a cresterii copilasului, scaunul adopta noi dimensiuni si functii, astfel incat investitia parintilor in acest accesoriu sa fie una pe termen lung; carutul de la Baby Merc are 5 pozitii de fixare a suportului pentru picioare, suprafata perfect plata cu spatar rabatat, precum si accesorii speciale ca landoul si scaunul sport;
• Siguranta copilasului este pe primul loc, de aceea, caruciorul vine la pachet cu un sistem de prindere a centurilor de siguranta in 5 puncte, plasa de tantari si folie de ploaie, bara de protectie cusuta cu folie PVC, doua roti cu frana centralizata si doua pivotante, care se pot fixa, precum si banda reflectorizanta pentru siguranta.
Zeci de modele de carucioare Baby Merc. Care e cel potrivit copilasului vostru?
Marca de top Baby Merc comercializeaza, prin intermediul magazinul online Ilbambino, zeci de modele de articole pentru plimbarea prichindeilor, astfel incat parintii sa aiba numeroase optiuni de alegere. Printre cele mai populare modele, se numara:
• Carucioarele 3 in 1, cu landou, scaun sport si scoica incluse;
• Caruturi Baby Merc light, cu o greutate mica si foarte usor de manevrat;
• Carucior Baby Merc Zippy Clasic, cu un design clasic, elegant si inconfundabil;
• Carucioare pe multiple culori, potrivite atat pentru baietei, cat si pentru fetite.
Primiti-l pe bebe cu un cadou elegant, de calitate si confortabil si faceti din primele plimbari cele mai frumoase experiente alaturi de prichindel!

DESPRE ILBAMBINO

ilBambino este unul dintre cele mai mari magazine online de accesorii pentru copii. Din gama diversa de produse, ilBambino comercializeaza produse pentru plimbare, camera copilului, pentru la masa, igiena si sanatate, precum si hainuțe si multe alte accesorii de ajutor in cresterea celor mici. Pentru comenzi, ii gasiți pe cei de la ilBambino la numerele de telefon 0746.332.032 / 0767.512.137, adresa de e-mail [email protected] sau la sediul societații, din Bucuresti, sect. 1, Str.Av. Mircea Zorileanu, nr.71, parter, cam 1. ###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram