Unde pot vedea romanii meciurile de la Euro 2016

2 mai 2016

Desi mai este putin pana la inceperea turneului final al Campionatului European de Fotbal 2016, gazduit de Franta, nu este inca 100% clar unde vor putea urmari romanii transmisiunile live ale meciurilor. Ceea ce este sigur este ca Dolce Sport a cumparat drepturile de difuzare si va transmite live toate cele 51 de partide, dintre care 28 in exclusivitate in Romania.

Unele partide ar trebui transmise, conform regulamentelor, si de o televiziune cu acoperire nationala, in conditiile in care Dolce Sport nu poate fi receptionata de toti abonatii companiilor care ofera servicii de televiziune prin cablu si satelit. Din pacate insa, TVR acuza lipsa de fonduri si ar putea sa nu transmita live partidele de la Euro 2016.

Clientii Telekom sunt cei mai avantajati, caci ei vor putea urmari meciurile nu doar la TV, ci si pe alte dispozitive (laptop, smartphone, tableta) prin platforma Telekom TV Web & Mobile. Pentru Dolce Sport si Telekom este o importanta "lovitura" de imagine, caci canalele grupului vor fi cele mai "vanate" pe parcursul Euro 2016, iar compania de telecomunicatii ar putea atrage noi abonati in aceasta perioada, inainte de inceperea competitiei.

Cel mai probabil, barurile, restaurantele si terasele care vor putea oferi clientilor vizionarea meciurilor prin Dolce Sport vor fi extrem de cautate de suporteri. Acestia mai pot avea sanse de a gasi transmisiuni online ale unor partide. In mod normal, si Eurosport ofera transmisiuni live ale partidelor la astfel de competitii de top.

Oricum, online-ul va fi, ca de obicei, prieten bun cu pasionatii de fotbal. Aici se vor putea gasi ponturi de pariere, pe website-uri precum ponturi-bune.ro. Cele mai importante noutati, cele mai dorite idei si sfaturi pentru biletul zilei la Euro 2016 - toate vor fi la mare cautare pe internet.

Agentiile de pariuri sportive online vor oferi cu siguranta bonusuri importante si cote generoase pentru a atrage clientii din mediul offline si pentru a putea concura pe o piata foarte efervescenta. Romanii au prins "gustul" pariurilor online, iar acest lucru pare sa fie un trend care va continua si in viitor, pe masura ce tot mai multe persoane se vor obisnui cu avantajele pe care le ofera internetul in activitatile din viata de zi cu zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram