Un parinte responsabil alege un scaun auto de copii de la Ilbambino

17 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru bebeluși pe care părinții trebuie să îl ia în considerare încă de dinaintea venirii pe lume a celui mic este un scaun auto pentru copii. Acesta face din călătorii o plăcere atât pentru părinți, cât și pentru prichindel.

Fiindcă siguranța și confortul sunt pe primul plan, magazinul online Ilbambino oferă scaune auto pentru copii de cea mai bună calitate, de la cele mai importante branduri și care să se adapteze oricăror cerințe.

Caracteristicile scaunelor auto pentru bebeluși de la IlBambino

Scaunele auto de copii oferite de magazinul online de accesorii pentru cei mici, Ilbambino, urmăresc cele mai importante criterii pe care astfel de suporturi trebuie să le îndeplinească.

Astfel, cumpărând de aici, părinții au parte de garanția calității și fiabilității produselor alese. Toate scaunele auto de copii ilBambino sunt confecționate din cele mai bune materiale, precum plasticul tare, care să fie rezistent la impact și a presiune.

Acestea sunt dispuse cu protecție din material textil matlasat pentru centura de siguranță pentru burtică și umeri, asfel încât să nu existe niciun risc de accidentare. De asemenea, scaunele auto de copii sunt realizate, astfel încât să se potrivească mașinilor care au centuri de siguranță în 3 puncte.

Fiindcă producătorii lor țin nu numai la siguranța celui mic, dar și la confortul pe toată durata călătoriilor, scaunele auto de copii au înălțătoare pentru șezut, astfel încât copilul să poată avea o priveliște cât mai frumoasă în timpul călătoriei și să prevină "răul de mașină".

Comenzi online de scaune auto de copii

Doar prin câțiva pași, părinții pot analiza toate caracteristicile scaunelor de copii și opta pentru cel mai potrivit cerințelor lor. Comenzile se fac online, prin formular de comandă sau prin e-mail, la adresa de mai jos.

De asemenea, puteți comanda și telefonic, la numerele 0746.332.032 / 0767.512.137. Iar pentru cei care vor să vadă produsul înainte de a-l achiziționa, pot merge la sediul magazinului, din Str.Av. Mircea Zorileanu, nr.71, parter, cam 1, București.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram