Uite ce cadouri corporate poti sa cumperi cu bani putini

27 aprilie 2017
Autor:
Bursa Romana de Afaceri S.A.

A cumpara cadouri este in general o misiune imposibila pentru fiecare dintre noi chiar daca este vorba de iubit, parinti, frati sau de cei mai buni prieteni. Dar ce faci in momentul in care trebuie sa faci un cadou persoanelor de la birou, pe care nu le cunosti atat de bine, insa pe care vrei sa le impresionezi placut? Nu vrei sa cheltui nici foarte multi bani, dar nu poti nici sa aduci ceva nesemnificativ si sa devii subiect de discutie intre colegii de munca. Noi te ajutam cu cateva idei de cadouri corporate deosebite, care au un pret accesibil

1. Stilou cu laser pointer rosu de 5 mW – 59 lei
Poate ca te gandesti deja la ce anume ar putea ajuta un asemenea stilou; fii sigur ca un coleg de munca aflat mai mereu in sedinte, conferinte, workshop-uri etc. unde trebuie sa faca diferite prezentari va gasi acest cadou foarte util. Este mult mai usor, dar si mai profesionist sa folosesti acest gadget decat sa te indrepti mereu catre prezentare si sa arati informatia dorita cu degetul sau cu o rigla. In plus, poate fi considerat unul dintre acele cadouri corporate pe care nu trebuie sa cheltui o multime de bani.
2. Umidificator cu aromaterapie – 85 lei
Acest umidificator este alimentat printr-un cablu USB, fiind gadgetul ideal pentru cei care au nevoie de un ambient placut pentru a lucra cu mai mult spor. Vorbim despre un cadou corporate capabil sa sporeasca buna dispozitie si o stare de relaxare de care fiecare dintre noi avem nevoie la un moment dat la locul de munca. In plus, fiind decorat cu pietricele si palmieri artificiali, va infrumuseta biroul si va oferi o stare de confort maxim.
3. Lampa LED pentru birou si citit Quer – 59 lei
Aceasta lampa este unul dintre acele cadouri corporate pe care le poti folosi atat pe post de veioza la birou sau acasa, cat si ca ajutor pentru momentele in care lecturezi pe intuneric, pentru ca trebuie sa iti termini treaba, dar nici nu vrei sa-i deranjezi pe cei de langa tine.
4. Mini telefon smart GSM Bluetooth/ carte de vizita – 179 lei
Este ceva mai costisitor decat celelalte cadouri corporate mentionate pana acum, insa merita fiecare banut in parte. Poate fi conectat la smartphone-ul principal prin Bluetooth, pentru ca apelurile sa fie redirectionate pe el, dar si pentru redarea muzicii, efectuarea apelurilor si pentru declansarea de la distanta a camerei foto a telefoanelor Android. Bineinteles, poate sa functioneze si independent, fara sa utilizezi telefonul smart care este mai mare si mai greu de manevrat atat de frecvent pe cat ai nevoie.
5. Set de golf pentru birou – 189 lei
Daca stii ca ai un coleg de munca mereu nervos si agitat, nu am putea sa ne gandim la un cadou corporate mai potrivit decat acest set de golf pentru birou care te poate relaxa si iti poate oferi o dispozitie mai buna.

Pe GadgetWorld.ro gasesti mult mai multe idei de cadouri corporate; intra pe site si fa cea mai buna alegere cu care sa impresionezi pe oricine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram