Tuburile cu led de la Led zone vin cu o serie de beneficii

24 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Nu mai e o noutate faptul că tehnologia led este cea mai economică și mai eficientă dintre toate celelalte, luând un avânt tot mai mare în ultima perioadă. Datorită numeroaselor beneficii pe care corpurile de iluminat pe bază de led le au, tot mai multă lume alege să folosească un tub led pentru iluminarea spațiilor ambientale, cu o tehnologie de ultimă generație. Noi vă prezentăm cele mai importante beneficii de care vă puteți bucura odată cu tuburile cu led și de ce ar trebui să optați pentru ele.

Locuri in care poti utiliza tuburile cu led

Tuburile cu led sunt versatile și se pot monta cam în orice tip de spațiu.

Acestea înlocuiesc tradiționalele neone, cele care ne dădeau atâta bataie de cap din cauza zgomotului deranjant și duratei lungi de timp, până ajungeau la gradul optim de iluminare. Ca să nu mai vorbim despre culoarea albastră a luminii, atât de inestetică și de deranjantă vederii.

Ca o alternativă perfectă a neonului, tuburile cu led sunt cea mai bună opțiune pentru iluminatul căminului, bucătăriilor, spațiilor comerciale, spitalelor, sălilor de așteptare, precum și clădirilor de birouri sau centrelor comerciale.

Marele avantaj este acela că oricât de mare ar fi încăperea, datorită caracteristicilor filamentului și puterii mari de iluminare, spațiul va fi uniform și eficient luminat.

Cu tuburile led poti face economii semnificative

Marele avantaj al oricărui mijloc de iluminare pe bază de led este acela că are mari economii la energia electrică, astfel că toți utilizatorii de tub led vor putea să economisească la factura de curent electric, chiar ma mult de jumătate din banii alocați înainte.

Cine nu îți dorește să plătească mai puțin la curentul electric, de altfel, atât de scump? Vă sugerăm să investiți într-un tub cu leduri și să vă bucurați de acest avantaj.
Multiple avantaje prin utilizarea tuburilor cu led

Vă mai amintiți de câte ori trebuie să schimbați neonele vechi și trebuia să le înlocuiți în momentele cele mai nepotrivite? Cu un tub led veți scăpa de această grijă și veți beneficia de iluminat de până la 35 000 de ore.

Astfel, aveți siguranța că veți cumpăra un produs de iluminat ce va rezista foarte mult în timp. Puteți folosi tuburile cu leduri și la iluminatul exterior, fiindcă acestea sunt foarte rezistente la temperaturile scăzute, la șocuri și vibrații.

Mai mult decât atât, un tub cu led va lumina pe o suprafață extinsă, fără ca voi să trebuiască să montați mai multe suporturi pe același perimetru.

Folosind tuburi led, contribuiți și la protejarea mediului înconjurător, fiindcă acestea nu emit raze UV și infraroșii, nu atrag insectele și nu conțin mercur.

Tubul led are o calitate ridicată a materialelor din care este confecționat și este greu de distrus. În plus, puteți alege tipul de tub led care se potrivește spațiului pe care doriți să îl luminați, precum și accesoriilor de prindere a acestora în tavan sau pe pereți.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram