Tu cat de dominat esti de bani? Afla mai multe despre importanta banilor din revista Zenivers

27 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Te-ai gandit probabil pana in acest moment ca viata ta are nevoie si depinde de prezenta banilor, pentru ca acestia sunt cea mai simpla forma de a supravietui si de a te descurca oriunde te vor purta pasii destinului tau. Desigur, banii nu sunt un scop, ci un mijloc de a obtine anumite lucruri. Foarte multi isi transforma intreaga viata intr-o goana nebuna cu un singur scop: acumularea de bani in proportii imense.

De aceea, e bine sa fim mereu informati si sa hotaram in ce proportie trebuie sa ne lasam condusi de bani, iar pentru a afla cat mai multe lucruri putem citi revista online Zenivers, care este mai mult decat pregatita sa ne ofere sfaturi despre orice tip de subiect, incepand de la cele de astrologie, pana la cele de psihologia spiritualitatii. Prin parcurgerea subiectelor cu un continut special de la Zenivers, oricine poate sa afle mai multe detalii legate de cat de mult ii este influentata viata de anumite entitati, precum banii.

Cat de importanti sunt banii pentru tine? Exista si alte lucruri care conteaza in viata ta?

In introducere a fost precizat ca sunt unii oameni care isi transforma viata intr-o adevarata goana dupa bani, pentru a acumula cat mai multi si a-si asigura o viata decenta sau luxurianta, in functie de caz. Cu toate acestea exista mult mai multi factori care conteaza in viata cuiva, precum:
• cunostintele generale
• sentimentele pentru alte fiinte, pentru natura sau pentru propria persoana
• interesul pentru diverse domenii
• ambitia, determinarea si capacitatile intelectuale
• o sanatate de fier si un corp de invidiat

Toate acestea sunt elemente foarte importante in societatea in care traim, insa banii se strecoara mereu si reusesc sa se agate de fiecare din aceste lucruri. Asadar, e o situatie favorabila sa avem bani pentru a nu sacrifica activitatile pe care vrem sa le facem in aceasta viata, insa nu e indicat sa avem bani doar de dragul de a ne uita la niste cifre dintr-un cont bancar si sa ne dorim mereu ca acestea sa fie tot mai mari

Cum te poate Zenivers ajuta sa afli mai multe informatii despre bani?

Zenivers este o revista online care abordeaza atat subiecte despre lumea vazuta, a fenomenelor fizice si chimice care se intampla zi de zi, insa si despre lumea nevazuta, a incognoscibilului si a imaterialului, care ne influenteaza in mod negativ sau pozitiv viata.

Banii sunt un subiect despre lumea materiala, a tranzactiilor financiare si a puterii care se obtin si se intermediaza prin intermediul banilor, dar efectele acestora pot fi observate si in spiritualitatea tuturor fiintelor care se lasa influentate, intr-un mod sau altul, de puterea banilor. Banii pot fi folositi pentru ajutorul altor persoane, caz in care energia care il inconjoara pe cel care reuseste sa faca astfel de fapte va fi una pozitiva, iar in cazul in care banii vor fi folositi pentru interesuri personale si egoiste, atunci energia se poate intoarce impotriva celui care nu cunoaste altruismul.

Prin citirea revistei Zenivers, puteti afla exact care este influenta banilor asupra voastra si in ce mod va transforma energia, iar acest tip de informatii va pot folosi pentru a determina in ce mod se poate schimba viata dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram