Tremend devine partenerul Backbase in Romania

20 aprilie 2017

Colaborarea dintre celor doua companii vizeaza furnizarea unei solutii complexe de online si mobile banking, pornind de la o platforma dedicata:
“Suntem increzatori in parteneriatul cu Tremend, prin care vom livra o experienta Omni Channel integrata, pentru clientii companiilor de servicii financiare.“ a mentionat Patrick Rood, Director Aliante Strategice si Business Development Partner
Tremend va contribui la acest parteneriat prin expertiza dobandita in dezvoltarea a peste 300 de solutii complexe, printre care o platforma de loializare cu peste un milion de utilizatori, scalata la peste 100 de milioane de tranzactii concomitente, pentru clientii unui furnizor de servicii bancare. Prin parteneriatul cu Backbase, Tremend isi extinde expertiza anterioara in dezvoltarea de solutii digitale pentru industria financiar-bancara.
“In special in industriile mature, precum sectorul bancar sau telecom, diferentierea are loc la nivelul experientei oferite consumatorului. In cadrul acestui partneriat, Backbase va furniza o platforma matura de online si mobile banking, in timp ce Tremend asigura acel mix de solutii tehnologice care vor contribui la o viteza mai mare de reactie din partea companiei si o experienta mai facila a utilizatorului final.” Marius Hanganu, Managing Partner Tremend
Pentru anul 2017, Tremend estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 40%, determinata de cererea ridicata pentru solutii software avansate. La inceputul anului, reprezentantii companiei au anuntat cresterea investitiilor in R&D si dezvoltarea unor noi solutii bazate pe Artificial Intelligence, IoT, Machine Learning si Blockchain.
La inceputul acestui an, Tremend a fost inclusa, alaturi de alte 5 companii de tehnologie din Romania, in clasamentul Financial Times 1000 al companiilor europene cu cea mai rapida crestere. De asemenea, in 2016, Tremend s-a alaturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Tremend s-a aflat pe locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca.

Despre Tremend
Cu o experienta de 11 ani in dezvoltarea de solutii software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din 15 tari si 3 continente. Solutiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori si deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale si servicii medicale.

Despre Backbase
Backbase este creatorul platformei Backbase Omni-Channel Banking, o solutie digitala care unifica datele si functionalitatile din sisteme bancare si din cele mai noi solutii fintech, pentru a oferi un punct unic de contact clientului final si o experienta digitala superioara. Acest lucru ofera companiilor din servicii financiare viteza si flexibilitatea de a crea si gestiona experienta consumatorului, indiferent de device-ul utilizat. Gartner, Forrester si Ovum recunosc Backbase drept lider in materie de inovatie si experienta omni-channel.
* Inc.5000 Europe

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram