Transportul maritim de marfuri este din ce in ce mai apreciat

12 iunie 2017
Autor:
Suits Advertising

Transportul maritim de marfuri dateaza inca din cele mai vechi timpuri si consta in transportul bunurilor materiale sau al persoanelor de-a lungul apelor (fluvii, mari, oceane), iar in ultimii ani acest tip de transport a devenit din ce in ce mai apreciat de catre comercianti dintr-un lung sir de motive de natura economica, reprezentand legatura dintre productie si consum.

Exista o serie de elemente prin care transportul maritim de marfuri poate fi definit. Incepand cu marfurile care urmeaza sa fie transportate intr-o cantitate industriala, urmate de navele care vor facilita acest proces, nave speciale, dotate cu containere si spatii de depozitare si terminand cu porturile ca puncte de legatura in cadrul carora se realizeaza imbarcarea si debarcarea produselor.

Avantajele pe care le ofera transportul maritim de marfuri

De cele mai multe ori transportul maritim de marfuri este asociat cu o lunga perioada de timp pentru realizarea acestui proces, din cauza rezistentei opuse de apa la inaintare, lucru total adevarat, insa avantajele acestui tip de transport depasesc cu mult acest dezavantaj care compenseaza cu faptul ca o nava, o data plecata dintr-un port, merge fara oprire pana la destinatia finala.

Este bine stiut faptul ca exista costuri foarte mici pentru transportarea produselor pe apa. In acelasi timp, vorbim despre o cantitate enorma de produs care poate fi transportat in containere speciale la un singur drum, marimea incarcaturii variaza de la cateva sute la sute de mii de tone (marile petroliere). De altfel, transportul maritim de marfuri este combinat, de cele mai multe ori, cu un alt tip de transport, in conditiile in care nu exista un traseu navigabil pana la destinatia finala.

De ce alegem Rilvan Group pentru a realiza un transport maritim de marfuri?

Atunci cand vine vorba de a face o alegere buna, trebuie sa luam in calcul mai multe lucruri.

Astfel, pentru a gasi o companie de incredere, cu o vasta experienta in domeniu, cu un portofoliu mare de clienti multumiti, care sa dea dovada de seriozitate, incredere si care sa se plieze pe cererile primite, este important ca aceasta sa fie membra a asociatiilor internationale care vizeaza un regulament concis referitor la serviciile prestate precum : FIDI, IAM, EuRA, FEDEMAC, IPATA, WCA. Astel, calitatea serviciilor poate fi cu usurinta testata si, in acest fel, consumatorul va decide daca o anumita companie coincide cu asteparile sale.

Un exemplu elocvent in acest sens il reprezinta compania Rilvan Group, o companie aflata pe piata de peste 20 ani, o companie care isi desfasoara activitatea atat pe teritoriul Romaniei (unde are si sediul), cat si pe plan international. Profesionalismul, dedicarea, adaptabilitatea in vederea satisfacerii diferitelor cerinte, buna capacitate de organizare, precum si responsabilitatea in indeplinirea activitatilor sunt puncte reliefate in portofoliul lor de servicii.

Pentru mai multe detalii legate de serviciul de transport maritim de marfuri intrati pe urmatorul site: https://rilvan.eu/ro/transport-de-marfuri/transport-maritim-marfuri.html

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram