Transport frigorific profesional numai cu iceworld

20 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci când aveți nevoie de transport frigorific intern și specializat, apelați cu încredere la profesioniștii de la iceworld. Cu mașini dotate corespunzător, astfel încât să asigure un control optim al temperaturilor scăzute din interiorul cabinei, firma se asigură că produsele dumneavoastră vor fi transportate în cele mai bune condiții.

Transport frigorific intern, la temperatură controlată

Pentru că dorința celor de la iceworld este de a mulțumi toți clienții, firma dispune de mașini echipate cu mecanisme de transport la temperaturi controlate, astfel încât mărfurile perisabile să ajungă la destinație intacte și să nu își piardă din calitate.

Astfel transportul frigorific intern de la IceWorld este foarte rapid de maximum 3,5 tone și este realizat la cele mai înalte standarde ale siguranței produselor care trebuie transportate.

Mașinile de mare tonaj dispun de cele mai noi tehnologii de menținere a temperaturilor optime, pentru ca livrarea mărfurilor să se facă în cele mai bune condiții.

Mai presus de toate, mașinile sunt organizate astfel încât să respecte toate normele calității și standardele aflate în vigoare, iar transportul frigorific să fie pe cât se poate de profesionist.

După fiecare transport frigorific intern, are loc un proces de igienizare al autovehiculelor, astfel încât mărfurile clienților să fie mutate într-un mediu climatizat curat.
Iceworld oferă transport frigorific intern pe toată suprafața României, serviciile având cele mai avantajoase prețuri și oferte personalizate, pentru orice buget.

Contact iceworld

Pentru transport frigorific intern, la o temperatură controlată, puteți cere o ofertă online, direct de pe pagina online iceworld sau puteți suna la 0720 443 282 / 0729 443 282.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram