Toate informatiile despre cursul online al lui Stefan Birica

25 iunie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Stefan Birica care in prezent este Manager de Proiect la Gigawatt Global si lector universitar la Universitatea Bioterra este unul din putinii oameni care a fost decorat cu diploma de onoare a Sfintilor Imparati Constantin si Elena.
Stefan Birica este unul dintre oamenii preocupati de evolutia energiei solare in Romania si preda cursuri de Drept Administrativ si Drept Comunitar European la universitatea Bioterra din Bucuresti inca din anul 2006.

Cursul lui Stefan Birica este acum online

Stefan Birica tocmai a scris un curs de Drept si Legislatie Comunitara de care am facut rost si pe care l-am citit. Acest curs de Drept si Legislatie Comunitara al lui Stefan Birica cuprinde capitol despre Curtea de Conturi, despre Parlamentul European, despre institutiile europene, despre Libera Circulatie a bunurilor, despre libera circulatie a persoanelor, despre libera circulatie a serviciilor, despre politica agricola si despre multe altele pe care nu as avea loc sa le insir aici. Pentru a va face o idee, va voi da aici un fragment din acest curs scris si pus online de Stefan Birica: “ La conferinţa de la Bonn la nivel ministerial, din noiembrie 1972, s-au elaborat obiectivele inţiale şi principiile de acţiune care au fost prinse în primul dintre numeroasele programe de acţiune din domeniul mediului.
PRIMUL PROGRAM DE ACŢIUNE ECOLOGICĂ 1973-1977
S-a concentrat în mod deosebit pe acţiuni corective axate în egală măsură pe problemele imediate, dar şi pe cele acumulate în timp cu care se confruntă comunitatea. Locul central a fost ocupat de directivele cu privire la reglementarea “poluării cauzate de deversarea anumitor substanţe periculoase în mediul acvatic”.A fost introdus primul pachet de măsuri de control al poluării apelor.”

Alte informatii despre Stefan Birica

Stefan Birica a lucrat in mediul de domeniu de afaceri cu imobiliare timp de aproape 15 ani. Ori a fost consultant ori partener in diferite afaceri. Stefan Birica a fost Director al Terenurilor si Padurilor. Este nascut pe 1 octombir 1960 si a absolvit Facultatea de Drept. Pentru ca i-a placut sa invete si pentru Stefan Birica a vrut sa ajunga sa invete student, a terminat cu brio si Institul Diplomatic Roman. Din cauza acestor lucruri, Stefan Birica s-a apucat si publicat o carte intitulata “Legislatie Fitosanitara”.
Pentru toate astea si pentru faptul ca a ajutat la restituirea picturii din Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Domneasca, a fost decorat de catre insusi Preafericitul Parinte Patriarh Daniel cu diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena in urma unei slujbe tinute anul trecut pe 16 iunie 2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram