Storcatoarele Hurom de la Vexio ofera oamenilor sucuri naturale 100

31 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Asa cum ne-a obisnuit, cei de la Vexio introduc noi produse in gama lor prin care ofera consumatorilor posibilitatea de a-si cumpara ceea ce isi doresc in functie de preferintele si bugetul avut la dispozitie.

Magazinul Vexio este recunoscut pentru gama de storcatoare Hurom de care dispune si pe care o ofera clientilor lor. Aceste storcatoare produse de catre cei de la Hurom dispun de un sistem lent de stoarcere care duce la obtinerea unei cantitati mai mari de suc comparativ cu storcatoarele de fructe centrifugale.

Cu ajutorul unui astfel de storcator de fructe veti obtine un suc suta la suta natural si care va va oferi un complex de vitamine si alti nutrienti benefici pentru organismul si sanatatea dvs. Complexul de vitamine obtinute din sucurile suta la suta naturale cu storcatoarele Hurom va va oferi multiple beneficii si avantaje.

Comparativ cu alte storcatoare de fructe, tehnologia Hurom dispune de un ax melcat din ultem - ce reprezinta un material mult mai rezistent comparativ cu plasticul, ax ce taie fructul sau leguma dupa care stoarce prin presare, sucul obtinut fiind unul plin de vitamine si nutrienti. In ceea ce priveste consistenta sucului, aceasta este fara impuritati de culoare mata. In ceea ce priveste celelalte storcatoare centrifugale, sucurile preparate de acestea sunt pline de impuritati ce pot face ca sucul obtinut sa fie unul innecacios ceea ce este de evitat.

La Vexio gama de storcatoare Hurom este una extrem de diversificata, modelele reusind sa acopere o gama larga de nevoi ale consumatorilor in materie de consum de sucuri naturale. Rapiditatea cu care se prepara sucurile cu un storcator Hurom, face ca acesta sa fie storcatorul ideal pentru cei care obisnuiesc sa consume in fiecare dimineata sucuri naturale dar in acelais timp se grabesc sa ajunga la serviciu.

Despre Vexio

Vexio este un magazin online ce comercializeaza electrocasnice, componente PC, electronice auto, produse pentru casa si gradina si nu numai dorind sa fie magazinul de unde consumatorii isi pot achizitiona multe produse de calitate indiferent de nevoile acestora. La Vexio calitatea este principalul factor de alegere a furnizorilor sai pentru ca magazinul cu acelasi nume sa furnizeze mai departe clientilor sai produse de calitate superioara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram