Stiai ca scaunele auto pentru copii sunt obligatorii? iBebe iti ofera cea mai variata gama de unde poti alege unul

2 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Incepand cu luna februarie a anului in curs, scaunele auto pentru copii au devenit un accesoriu auto obligatoriu, in lipsa caruia soferul poate fi sanctionat contraventional de catre reprezentantii Politiei Rutiere. Magazinul online iBebe preintampina nevoia stringenta a parintilor fata de aceste produse si ofera o multutidine de scaune auto, pentru copii de toate varstele. Plusvaloarea produselor comercializate de acest magazin virtual este sistemul IsoFix cu care sunt dotate unele scaunele auto. IsoFix presupune reducerea fortei distructive G, care ia nastere in urma unui impact violent, protejand copilul. Scaunul auto pentru bebe cu sistem IsoFix este recomandat in cazul in care doriti protectie maxima pentru copilul dumneavoastra.

Pe iBebe gasiti scaune auto pentru copii de toate varstele

iBebe ofera mai multe tipuri de accesorii, toate gandite in asa fel incat sa fie ergonomice si versatile. Dintre acestea, enumeram:

· Scaunele auto pentru bebelusi cu greutati cuprinse intre 0-13 kilograme.

· Scaune auto pentru copii cu o greutate de pana la 36 de kilograme.

Asadar, indiferent de varsta pe care o are juniorul dumneavoastra, puteti gasi orice fel de scaune auto pentru copii, ieftine si calitative. Transportul pentru aceste produse este gratuit, iar livrarea se poate face atat in Bucuresti, cat si in tara, fapt ce ne recomanda ca prima alegere pentru toti parintii care vor sa cumpere un accesoriu auto pentru copilul lor sigur, ieftin si calitativ. De asemenea, faptul ca puteti comanda aceste scaune auto pentru copii online este un avantaj, in masura in care nu este nevoie sa va deplasati pentru a-l alege, acesta fiind livrat direct la usa dumneavoastra. Sanatatea si confortul celui mic, alaturi de multumirea si fericirea dumneavoastra reprezinta valori dupa care iBebe se ghideaza in alcatuirea ofertei sale si in relationeaza cu clientii. Un client multumit reprezinta o satisfactie de neegalat.

DESPRE IBEBE.RO

Magazinul pentru bebelusi iBebe.ro este un retailer de incredere al produselor pentru bebelusi si juniori. Platforma online gazduieste atat accesorii pentru camera copilului, carucioare, accesorii auto, dar si incaltaminte si imbracaminte pentru cei mici. In ceea ce priveste livrarea, aceasta se efectueaza la 24-48 de ore de la confirmarea ei, iar fiecare client are dreptul de retur al comenzii in 14 zile de la primirea acesteia. Comanda se realizeaza fie prin telefon, la numerele 0749.996.991 sau 0749.996.992, fie prin intermediul contului online.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram