Spartan redeschide restaurantul stradal din Arad cu o investitie de peste 30 000 de euro

9 martie 2017

Restaurantul are o suprafata de 180 m2 si este situat pe Bd. Revolutiei nr. 44, in centrul Aradului, intr-o zona foarte circulata, cu multe cladiri istorice, cafenele, licee si institutii ale administratiei locale, in apropierea primariei si a centrului comercial Ziridava.

„Serviciile acordate clientilor sunt unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei afaceri de succes. In afara de preparatele de calitate, conteaza foarte mult si ambientul in care iti sunt servite, asa ca am decis sa schimbam decorul si sa ne intampinam clientii cu un design mai interesant. Inspirate din stilul antic grecesc, interiorul a fost reamenajat cu materiale precum marmura, placile de granit si lemnul. Am suplimentat si numarul de locuri si, din cate am vazut la deschidere, oamenii apreciaza foarte mult noile decoruri. Am inchis restaurantul doar pentru patru zile si am muncit enorm sa fim gata pana pe opt martie, pentru ca ne-am dorit sa organizam un eveniment in cadrul caruia sa oferim o zi de neuitat si femeilor prezente”, a declarat Olivian Mitaru, Director General S.C. Oli&Oli Food S.R.L., compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.
Vanzari de 480.000 de euro in 2016. Acest restaurant este prima unitate Spartan din Arad, are 13 angajati si a fost inaugurata de Olivian Mitaru pe 3 iulie 2015. Ulterior, omul de afaceri a deschis un restaurant si in centrul comercial Atrium din Arad si inca unul in River Plaza, in Ramnicu Valcea. Cifra de vanzari inregistrata in 2016 de unitatea redeschisa ieri a fost de 480.000 de euro. In cadrul acestui restaurant sunt angajate 13 persoane.

La redeschiderea unitatii au fost prezente circa 1.000 de persoane care au avut ocazia de a se intalni cu doua nume de marca ale celei mai iubite echipe de fotbal din judet, UTA Arad, si cu Laurentiu Rosu, antrenorul echipei aradene si fost jucator la echipa Steaua. Adrian Petre, golgheterul echipei si Richard Filaret au inmanat 10 echipamente cu semnaturile tuturor jucatorilor echipei aradene, castigatorilor unei tombole la care au participat primii 100 de clienti. Cei care s-au aflat printre primele 50 de persoane care au cumparat preparate Spartan in ziua redeschiderii, au beneficiat de bauturi racoritoare gratis, iar 200 de trandafiri verzi au fost daruiti femeilor prezente la eveniment.

In afara de cele trei restaurante deschise, doua in Arad si unul in Ramnicu Valcea, Olivian Mitaru are in plan si inaugurarea celei de-a patra unitati, in toamna, in Shopping City Ramnicu Valcea, centru comercial dezvoltat de NEPI. Alte planuri de extindere vizeaza zona Transilvaniei, in special Aradul, piata pe care deja o cunoaste foarte bine si Oradea.

S.C. Oli&Oli Food S.R.L., infiintata in anul 2015, este detinuta de Olivian Mitaru, a primit francize pentru restaurantele din Arad si Ramnicu Valcea si are 45 de angajati si o cifra de afaceri de circa 1 milion de euro in 2016.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 31 de restaurante, dintre care 11 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 19 orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt si Constanta.

Cifra de afaceri inregistrata de grupul de restaurante Spartan la finalul anului 2015 este de aproximativ 12 milioane de euro. In cele 11 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 200 de persoane, iar in total, in toate cele 31 de unitati lucreaza peste 500 de oameni. Lantul de restaurante Spartan va continua extinderea in capitala, in provincie, dar si in afara granitelor Romaniei. Planurile sale de expansiune vizeaza ca, pana in 2018, sa ajunga la 40 de unitati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram