“Somn usor” cu saltele ortopedice

23 iunie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Exista o gama larga de modele atunci cand vine vorba de alegerea unei saltele de pat. O atentie deosebita ar trebui acordata ofertei de saltele ortopedice. Bazate pe o structura formata din arcuri rezistente din sarma de otel carbon, saltelele ortopedice sunt durabile si accesibile ca pret. Ele se adreseaza persoanelor cu o greutate de pana in 85 kg, astfel garantand o rezistenta crescuta si o investitie buna.

Odihna si sanatate, alegand saltele ortopedice

Mi se intampla de multe ori in trecut sa ma trezesc dimineata mai obosita decat ma culcam. Aveam dureri de spate, ma simteam intepenita, iar uneori aveam o durere puternica de cap din cauza lipsei de odihna. Desi ma culcam pana in ora 23.00, nu reuseam sa ma trezesc relaxata si plina de energie. Imi era greu sa fac cateva exercitii de inviorare si ma gandeam cu groaza la cele 10 ore pe care aveam sa le petrec pe scaun la birou. Am descoperit ca salteaua pe care o aveam pe pat si care fusese inclusa la momentul respectiv in pretul mobilierului, nu era deloc una de calitate. Inca nu stiam diferentele si avantajele unei saltele ortopedice. Ma incantase promotia la pachet la momentul respectiv, insa nu recomand nimanui sa cumpere o saltea in necunostinta de cauza. Cel mai bine studiem oferta si avem grija sa avem toate informatiile inainte de o achizitie de saltea.

O persoana sanatoasa si activa ar trebui sa doarma 8 ore pe noapte. De multe ori media coboara spre 6 ore din cauza ritmului alert pe care ni-l impunem in fiecare zi. De aceea este foarte importanta calitatea somnului, iar timpul de odihna sa fie relaxant si linistitor, permitand organismului refacerea si buna functionare peste zi.

Saltele ortopedice, de la doar 100 de lei

Putem afla totul despre o saltea si online. Pe site-ul www.imexgrup.ro, alaturi de cateva propuneri interesante de mobilier de dormitor si camera copii, gasim o varietate larga de modele de paturi, canapele si coltare. Saltelele ortopedice sunt indispensabile indiferent de alegerile facute. Exista 8 tipuri de saltele ortopedice propuse de specialistii de la Imex Grup:

  • Saltea Noroc Ortopedic
  • Saltea Lux Ortopedica
  • Saltea Dream Ortopedica
  • Saltea Lux Superortopedic
  • Saltea New Relax
  • Saltea ortopedica
  • Saltea Solo Ortopedic
  • Saltea Solo Anatomic

Pe langa preturile foarte atractive, exista si un discount de 10% oferit direct pe site. Oferta completa o regasiti aici: http://www.imexgrup.ro/saltele-ortopedice-ieftine-c1-p1.

Una dintre preocuparile celor de la Imex Grup este sa ofere o paleta de preturi accesibila, atractiva pentru cei care nu doresc sa faca o investitie mare, dar care aprecieaza beneficiile unei saltele ortopedice.

Rigiditatea saltelelor este data de spuma poliuretanica. Produsele sunt tratate impotriva mucegaiului si acarienilor. Fiecare parte a structurii unei saltele ortopedice este importanta si urmareste obtinerea unei pozitii cat mai corecte in timpul somnului. O saltea cumparata corespunzator, la sfatul unui specialist, poate sa ne scape de problem diverse cu spatele. O postura sanatoasa in timpul somnului stimuleaza circulatia sangelui si asigura o relaxare a intregului organism pe durata noptii.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram