Sistemul de iluminare cu led de la Led Zone produse ce ilumineaza profesionist si ofera economii pe termen lung

17 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Sistemul de iluminare cu led a inceput sa fie folosit la scara larga datorita avantajelor oferite de utilizarea acestuia. Fie ca vorbim de becuri led, spoturi led, proiectoare led, tuburi sau alte produse de tip led, avantajele sunt numeroase in special pe termen lung. Durata lunga de viata a becurilor cu led de pana la 50.000 de ore este unul din principalele avantaje oferite de sistemele de iluminare cu led.

Becurile led de la Led-Zone sunt de o diversitate larga ce se adreseaza multiplelor nevoi de iluminare ale clientilor cum ar fi becuri led cu soclu de tip G4, G9, GU10, E 14, E27. Aceste becuri cu led au o utilitate sinonima cu becurile incandescente sau cu halogen, utilizatorii putand sa aleaga dintr-o diversitate de modele diferite din punct de vedere al intensitatii si al culorilor. Pe langa durata lunga de viata, becurile cu led sunt mai ecologice comparativ cu celelalte tipuri de becuri, nu contin mercur si nu emit raze ultraviolete.

Un produs cu led mai sofisticat este lustra cu leduri, cei de la Led Zone dispunand de o gama larga de astfel de lustre din care va puteti alege modelul care se potriveste decorului camerei si care va place cel mai mult.

Achizitionarea unui produs cu led de la Led Zona va va oferi posibilitatea de a beneficia de o iluminare profesionista si economica pe termen lung. La acest magazin online gasiti si produse de iluminat industrial cu putere de iluminare de la 30 la 150W. In acelasi timp veti gasi si produse cu iluminat stradal precum lampi, becuri si nu numai.

Despre Led Zone

Led Zone este un magazin online ce comercializeaza produse cu led in Romania. Magazinul a luat nastere de cativa ani si deja a reusit sa se impuna pe piata online de produse cu led date fiind gama de produse foarte diversificata si preturile foarte competitive.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram