Sfarsitul lunii ianuarie aduce MARI REDUCERI cu pana la 50 la magazinul Pantoful Meu la gama de ghete pentru dama

20 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul de incaltaminte de dama Pantoful Meu desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la incaltamintea pentru sezonul rece destinata doamnelor. Reducerile de pana la 50% la ghetele de dama imblanite le fac sa fie o buna afacere pentru orice doamna.
Stim cu toate cat de important este sa avem o pereche de ghete imblanite care sa ne ofere caldura si confortul pe care ni le dorim in sezonul rece chiar geros.

Reducerile de pana la 50% la aceste ghete de dama ieftine de la Pantoful Meu le fac sa fie foarte atragatoare pentru toate doamnele. Multitudinea de modele fac ca aceste ghete de dama sa fie placute de orice doamna indiferent de preferintele sale in materie de vestimentatie.

Ghete de dama ieftine comode la preturi foarte bune

Modelele de ghete imblanite pe interior cu sireturi le fac sa fie ideale pentru o vreme geroasa asa cum se intampla de cele mai multe ori iarna. Aceste modele pot fi accesorizate cu niste pantaloni sau jeans si o haina groasa de iarna, intregul outfitt fiind ideal pentru vremea rece de afara pe timp de iarna, acesta oferindu-va confort si caldura in acelasi timp. Blanita lasata la vedere in partea de sus fac ca aceste ghete de dama sa aiba un design aparte, blanita alba conferindu-le un aspect placut si elegant in acelasi timp.

Pentru doamnele care prefera stilul mai elegant, puteti opta pentru ghetele de dama ieftine de la Pantoful Meu cu fermoar intr-o parte, acestea fiind destinate tinutelor mai elegante. Aceste modele de ghete merg accesorizate atat cu pantaloni sau jeans cat si cu fusta in functie de preferintele dvs.

Modelele de ghete mai lungi fac parte si ele din gama de reduceri de la Pantoful Meu acestea oferind avantajul unui confort mai mare si binevenit pentry vremea geroasa de afara. Pentru a descoperi intreaga gama de ghete de dama ieftine intrati pe site-ul Pantoful Meu si veti descoperi modelele aflate la reduceri de preturi.

Despre magazinul Pantoful Meu

Magazinul online de incaltaminte de dama Pantoful meu este unul din shopurile cele mai cunoscute din aceasta industrie de fashion. Magazinul online dispune de o gama completa de incaltaminte incepand cu pantofi, continuand cu produse sezonale precum ghete, cizme, sandale si papuci si terminand cu pantofi de sport si nu numai.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram