Servicii De Transport si Relocare Mobila

29 noiembrie 2015

Va ajutam pentru a transporta si reloca mobila pentru spatii comerciale, magazine, sucursale banci, ambasade, institutii publice sau obiecte personale, in Bucuresti.
Asiguram o gama larga de servicii conexe mutarii si relocarii mobilierului, cum ar fi impachetarea, despachetarea, demontarea, montarea, incarcarea si descarcarea mobilierului si transportul. Dispunem de un parc auto larg, ceea ce ne permite sa raspundem rapid solicitarilor dumneavoastra.
Transportul de marfa de efectueaza cu autoutilitare sau camioane inchise care sunt curate, spatioase si dispunem de soferi cu experienta, astfel incat marfa dumneavoastra va ajunge la timp si in cele mai bune conditii la destinatie.
Orice mutare a firmelor este un proces dificil, stresant, intrerupe activitatea normala a unei companii, asadar scopul nostru este mutarea rapida si sigura, pentru ca angajatii dumneavoastra sa isi poata relua programul de lucru in cel mai scurt timp posibil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram