SEO în Bucuresti mai scump și mai dificil decât în provincie

9 august 2017
Autor:
Content SEO

SEO este un proces complex prin care un website calatoreste virtual catre primele pozitii ale motoarelor de cautare. De foarte multe ori, gasesti pachete " complete " de SEO, care pentru doar cateva sute de lei iti promit rezulate remarcabile si o pozitionare pe prima pagina pentru cautarile vizate.

Din pacate insa, pachetele fixe dau roade doar pentru unii. Daca vizezi cautari precum " salon de frumusete Onesti" ai sanse mari sa iti atingi scopul in cel mai scurt timp, cu bani putini. Daca ceea ce iti doresti este sa cresti in Google cu o cautare precum " salon de frumusete Bucuresti", lucrurile sunt mai complexe si mai scumpe.

De ce este SEO Bucuresti mai complex si mai scump?

Atunci cand vorbim despre SEO Bucuresti, vorbim despre optimizare intr-o concurenta mult mai mare. Daca intr-un oras cu 20 000 de locuitori sunt 10 saloane de infrumusetare, in Bucuresti sunt cateva mii. Este adevarat ca fiecarui salon ii revine acelasi numar de clienti, insa pentru motoarele de cautare nu exista mai multe prime pagini. Astfel, saloanele care vor sa se pozitioneze pe prima pagina a Google in Bucuresti trebuie sa se lupte cu mii de concurenti, nu doar cu 20.

Cum tot procesul se bazeaza pe backlinkuri, pretul poate sa fie mai mare si gratie linkurilor mai scumpe. Fiind o cerere foarte mare, site-urile care vand backlinkuri au tendinta de a-si scumpi serviciile.

Este SEO in Bucuresti si mai eficient?

Evident, ajungerea pe prima pagina in Google pentru Bucuresti este un real castig. Nu este suficient, insa, sa ai un website pe prima pagina. Exista o multime de alte elemente cu o importanta uriasa, care nu tin de promovare. Pentru a avea succes, mai ales intr-un oras mare, trebuie sa poti oferi calitate. Atunci cand vorbim despre un website, calitatea se rezuma de cele mai multe ori la continut. Texte de calitate, filmulete de calitate, o structura perfecta a site-ului si un continut usor de citit si de inteles de catre cititor, toate sunt elemente care conteaza si pe care trebuie sa le iei in considerare daca iti doresti o afacere online de succes.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram