Scoala de Vara Magister 2015 la final

31 august 2015

Temele de discutie au abordat optimizarile si functiile nou introduse in SmartCash RMS 2015: interfata de restaurant, comenzile cu avans, comenzile de aprovizionare de la POS, analizele pentru retele de magazin din SmartCash Everywhere, integrarea cu platforme de comert on-line etc. Cum seminariile din „Scoala de Vara Magister“ au un format interactiv, participantii au avut prilejul de a adresa intrebari si de a face schimb de informatii.
Subiectele de discutie propuse pentru seminarii s-au dovedit deopotriva interesante si utile, comerciantii din diverse sectoare de activitate participand in numar mare. Proprietari si lucratori comerciali din minimarketuri, supermarketuri, librarii, cofetarii, restaurante sau magazine de bijuterii au participat in cele patru sesiuni din 7, 14, 21 si respectiv 28 august, cu dorinta de a-si perfectiona cunostintele de utilizare a platformei SmartCash RMS si de a cunoaste si impartasi bune practici in retail. Printre participanti s-au numarat Cris-Tim, Librarium Grup, Pambac, Frey-Wille si Mos Ion Roata. Nu doar retailerii au fost bineveniti la Scoala de Vara, ci si partenerii Magister Software: de pilda, reprezentantii Minim Service Oradea si IIRUC Service au raspuns „Prezent!“ la seminarii.
Scoala de Vara Magister va reveni in 2016, cu a cincea editie de seminarii gratuite, tot in fiecare vineri a lunii august. Pana atunci, utilizatorii SmartCash RMS pot solicita traininguri specializate in magazin si, in cazul in care au intrebari sau sugestii, pot face apel la comunitatea dedicata utilizatorilor, pe forumul SmartCash.

Despre Magister Software
Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. In cei 13 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc.

Despre SmartCash Retail Management System
Implementata in peste 6000 de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 35.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister Software, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza atat comerciantilor independenti, furnizorilor de produse si servicii din HoReCa, precum si retelelor comerciale cu un numar mare de unitati, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoriala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram