Sarbatorim Iubirea Romaneste Cu 10 OFF Peruci Sintetice

22 februarie 2017

Echipa BELHER iti ofera 10% reducere la perucile sintetice in perioada 21.02.-24.02.2017.

Perucile BELHER din par sintetic de calitate superioara imita foarte bine parul natural. Sunt pre-coafate si gata de purtare.

Cumpara online peruca preferata din magazinul online BELHER.ro! Pana pe 24.02.2017, fa-ti cont pe site, aboneaza-te la newsletter, alege peruca preferata si foloseste codul BELHERLOVE10 pentru a beneficia de 10% reducere!

Iti punem la dispozitie o gama variata de peruci din fibra sintetica : clasice, monofilament, partiale; din par scurt, mediu, lung; drept, ondulat sau cret; in culori multiton variate. Pentru o transformare wow alege o peruca Fancy, in culori indraznete : bleu, roz pastel, verde, albastru, rosu aprins, mov ombre, lila, galben.

Vezi gama de peruci BELHER aici: http://www.belher.ro/125-peruci-fibra-sintetica

Ai livrare rapida in 24h si transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei. Specialistii nostri va ofera gratuit consultanta pentru alegerea corecta a produselor. Produsele noastre sunt de calitate superioara - oferim certificat de calitate, iar daca nu esti 100% multumit primesti banii inapoi.

Pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati atunci cand va aplicati Perucile Belher, urmariti acest tutorial video:

DESPRE BELHER

Belher s-a nascut din dragoste pentru par. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare sutem mandri sa va oferim o gama de servicii complete: extensii si peruci din par natural sau sintetic, aparate de coafat, accesorii, toate disponibile atat in magazinul nostru fizic (Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter, sector 2, Bucuresti), cat si in cel online; consiliere in achizitionare ; servicii de montaj pentru extensii si peruci si servicii de coafat profesionale in Studioul BELHER.

Tine legatura cu noi online:

Magazin online: http://www.belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Youtube: https://www.youtube.com/+BelHerBucuresti

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro/

Pinterest: https://ro.pinterest.com/BelHerLoveHair/

G+ : https://plus.google.com/+BelHerBucuresti

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram