Rochia office potrivita pentru toate siluetele

24 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Alegerea rochiei pentru ocaziile speciale din viata oricarei fete se poate întinde pe luni întregi. Importanţa unui eveniment nu ne îngăduie, nouă, fetelor să lăsăm lucrurile la voia întâmplării, aşa că detaliile privind ţinuta, machiajul sau coafura trebuie stabilite din timp.

Siluetă în formă de pară: Dacă ai o astfel de constituţie, cu şolduri mai late decât umerii, rochiile de tip “prinţesă” sau “sirenă” nu te avantajează. În cazul siluetei tale este foarte important să creezi un efect de mărire al umerilor, nicidecum nu trebuie conturate şoldurile. O rochie pe corp cu umeri bine conturaţi-eventual cu aplicaţii la nivelul lor îţi poate garanta o apariţie grozavă. Dacă doreşti să scoţi în evidenţă picioarele, optează pentru o rochie deasupra genunchilor, însă nu una de tip gogoşar. Cele mai nepotrivite rochii pentru silueta aceasta sunt cele gogoşar, care pot crea impresia unor şolduri prea mari şi vor stabili un contrast prea mare cu umerii. În ceea ce priveşte partea de sus a rochiei, bretele subţiri nu sunt indicate, deoarece au tendinţa să subţieze imaginea umerilor. Astfel este recomandabil să alegeţi bretele late, chiar mâneca scurtă sau ¾.

Siluetă de tip androgin: Această constituţie foarte căutată în modeling, însă nu neaparat cea pe care ne-o dorim, are avantajul de a fi compatibilă cu multe modele de rochii. Atât rochiile lungi cât şi cele scurte sunt potrivite în acest caz, însă rochiile office mulate nu sunt recomandate. De asemenea această siluetă se mai indentifică şi prin denumirea de “siluetă dreptunghi”. În acest caz rochiile asimetrice sunt foarte potrivite şi de asemenea şi rochiile de tip baby doll. Rochiile cu talie conturată şi fustă tip clopot sau gogoşar se potrivesc de minune. Este important să evitaţi rochiile drepte, creion de tip office, cu talie marcată, deoarece această ţinută ar scoate prea tare în evidenţă lipsa unei talii de viespe. Se pot purta cu uşurinţă orice fel de bretele sau mâneci.

Silueta de tip clepsidră: Orice femeie şi-ar dori un astfel de trup, perfect simetric, de cele mai multe ori cu forme frumoase. Totodată această siluetă are un mare atuu, şi anume, o talie de invidiat. Această siluetă va arăta bine, cu uşurinţă, aproape indiferent de modelul de rochie office adoptat. Totuşi rochiile office ce accentuează talia sunt o alegere foarte potrivită sau cele de tip sirenă cu talie marcată.

Silueta de tip măr: Acest tip de constituţie este unul mai pretenţios, mai greu de evidenţiat într-un mod corect, însă pus în valoare corespunzător poate genera rezultate incredibile. Fetele cu acest gen de siluetă pot opta pentru rochii office de tip baby doll, de regulă rochii mai vaporoase sau modele cu un singur umăr acoperit, şi în clopot.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram