Robotii de bucatarie de la Rombiz ajutorul tau de nadajede la gatit

24 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Astazi, munca in bucatarie este mult usurata de inovatiile in domeniul culinar si de echipamentele electrice de gatit performante. Unele dintre acestea sunt robotii de bucatarie Philips din magazinul online Rombiz, locul de unde puteti cumpara cele mai performante echipamente de gatit si care sa va usureze mult munca in bucatarie.

Ce functii de ultima generatie au robotii de bucatarie de la Rombiz?

Avantajul pe care il ai la cumpararea oricarui robot de bucatarie este multifunctionalitatea lor. Astfel, poti inlocui mult din munca pe care o faceai inainte doar prin cumpararea unui robot performant. Dintre cele mai importante functii pe care aceste aparate le au, se numara cele de maruntire fina a oricarui tip de ingredient sau aliment, granularea mancarii, functia de framantare, tocare si de emulsionare. Prin puterea pe care motoarele electrice ale acestor aparate o au, robotii de bucatarie Philips pot sa functioneze si pe post de blendere, dar si de masini de tocare a diferitor tipuri de alimente.
Fiindca au cutite din materiale rezistente si cu o putere de taiere mare, acesti roboti de bucatarie Philips au capacitatea de feliere si de pregatire si a celor mai greu de procesat alimente, precum legumele radacinoase, atat de greu de maruntit si de feliat manual.
Preparate pe care le puteti realiza in doi timpi si trei miscari
Folosind robotii de bucatarie Philips, energia si timpul pe care le consumati inainte in bucatarie sunt mult diminuate, intrucat aceste echipamente au functia de preparare a mancarii intr-un timp pe cat se poate de scurt. Astfel, puteti obtine sucuri, mancaruri obtinute la blender, supe creme sau aluaturi de prajituri foarte bine framantate, fara sa depuneti un minimum de efort.

Cum se intretine un robot de bucatarie?

Fiindca foarte multi dintre utilizatori se plang de faptul ca robotii de bucatarie Philips nu functioneaza la parametrii optimi o durata de timp indelungata, atunci e necesar ca acestia sa respecte cateva dintre regulile de ingrjire a robotilor. Printre acestea se numara curatarea in mod constant si a celor mai mici impuritati, folosirea doar a unor ingrediente pe care robotii de bucatarie au capacitatea de a le procesa, adaptarea lor la prize cu puterea indicata in manualul de utilizare si folosirea a catorva picaturi de ulei pe care sa le puneti pe axul din varful baghetei cu care curatati interiorul robotului, astfel incat sa nu se produca uzura anumitor componente.
Pentru a va eficientiza munca in bucatarie, precum si procesul de gatit, atunci intrati in magazinul online Rombiz si comandati, la preturi avantajoase, roboti de bucatarie performanti.
DESPRE Rombiz
Rombiz.ro este un magazin online care le ofera clientilor o gama larga de produse electrocasnice, incorporabile, electronice, IT, televizoare laptopuri etc. Pentru comenzi, completati formularul online prezent pe pagina de produs sau sunati la numarul de telefon 0729999999. Ii gasiti pe

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram