Riscurile investitiei in echipamentele reconditionate

7 octombrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Nu conteaza ca esti persoana fizica sau juridica, in momentul in care vrei sa-ti cumperi echipamente pentru uzul propriu sau pentru sala de fitness pe care urmeaza sa o deschizi iti doresti, pe cat posibil, sa faci economii. Sa nu cazi in capcana de a cumpara echipamente reconditionate no name de la companii necunoscute. Opteaza doar pentru branduri consacrate si distribuitori recunoscuti in Romania!

Echipamentele reconditionate se cumpara doar de la marii producatori prin intermediul distribuitorilor

Cluburile de fitness au devenit o prezenta constanta si in Romania, iar persoanele active, persoanele care vor sa se mentina la greutatea optima sau sa-si construiasca un trup de invidiat au inteles ca vor reusi acest lucru numai prin sport.

Fie ca alegi un antrenament intens la sala de fitness, fie ca-ti place sa te modelezi in linistea si confortul propriei tale case trebuie sa adopti un model de antrenament full body care este posibil doar cu ajutorul exercitiilor la aparate. Astfel ca, daca esti la inceputul vietii tale de fitnessist sau daca simti ca ai inceput sa te plafonezi practicand doar un anumit tip de antrenament, este cazul sa treci la modelul full body pentru a arde grasimi, a-ti dezvolta masa musculara, pentru stabilitatea trunchiului si echilibru, reducand astfel timpul petrecut la sala.

Problema pe care ti-o pui in aceasta situatie, atat tu cat si cei care doresc sa deschida o afacere in domeniu, este de unde achizitionezi aparate de fitness sau de bodybuilding de calitate. Sa alegi aparte noi sau aparate reconditionate? Care este cea mai buna solutie? Iti spunem noi!

Din dorinta de a economisi bani, multi prefera sa cumpere echipamente reconditionate, insa acest lucru poate fi o mutare deloc inspirata. De ce? Deoarece exista o multime de riscuri ascunse care la prima vedere ti-au scapat.

Echipamentele reconditionate iti sunt oferite la preturi foarte bune si asta iti ia ochii. Uiti ca este vorba pana la urma despre aparate uzate, aparate vechi care au trecut prin mai multe reparatii si care pot sa te lase balta oricand. Cand vine vorba despre echipamentele de fitness treaba sta la fel ca in cazul masinilor, adica este de preferat sa cumperi ceva nou.

De asemenea, daca nu esti atent te alegi cu aparate reconditionate no name, de o calitate si o rezistenta indoielnica, singurul avantaj al acestora fiind pretul. In plus, de cele mai multe ori nu beneficiezi de garantie, de piese de schimb originale si nici de service in caz de defectiuni.

Singura conditie ca tu sa te bucuri de echipamente reconditionate de calitate este sa te orientezi doar inspre branduri consacrate in domeniu si sa le cumperi direct de la distribuitori de incredere in Romania. Doar astfel esti sigur ca au fost respectate conditiile optime de reconditionare si ca te vei bucura si de servicii postvanzare.

Persoana fizica sau juridica, FitnessPartner are pentru tine echipamente noi sau reconditionate de top

Si in industria fitnessului la fel ca in toate domeniile ai nevoie de parteneri de incredere pe care sa te poti baza. Astfel ca, atunci cand vrei sa-ti cumperi echipamente de fitness, fie ele noi, fie reconditionate, trebuie sa te orientezi inspre nume cunoscute, adica inspre FitnessPartner din Brasov.

Cu FitnessPartner esti sigur ca achizitionezi echipamente orginale, de calitate, echipamente moderne, de ultima generatie, practice, usor de utilizat si rezistente la uzura, echipamente noi sau reconditionate cu mare grija, indemanare si pricepere utilizandu-se doar piese de schimb originale, ca vei primi un pret bun raportat la calitate, garantie si numeroase alte servicii post vanzare.

Pentru a te convinge, ia legatura cu echipa FitnessPartner, studiaza oferta si alege ce-i mai bun pentru tine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram