Reduceri de pana la 18 la pompele submersibile de la Vexio ro

4 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Vexio.ro are la baza o echipa de profesionisti specializati in furnizarea pompelor submersibile. Clientii interesati de achizitionarea acestor echipamente sunt intampinati de Vexio.ro cu reduceri de pana la 18% pentru aceste produse.

Pompele submersibile sunt niste echipamente cu o plaja larga de aplicabilitate. In acest sens, pompele submersibile se pot utiliza pentru uscarea terenurilor mlastinoase prin evacuarea excesului de apa, pentru evacuarea apelor statute, dar se pot folosi si la sistemele de irigatii pentru ca au capacitatea de a uda consecvent legumele sau pomii fructiferi. Astfel, aceste echipamente contribuie considerabil la facilitarea muncii unui agricultor. Totodata, aceste echipamente se mai pot intrebuinta daca se doreste purificarea apei sau in cazul in care are loc un incendiu.

Cum functioneaza si ce perfomante au pompele submersibile?

Pentru a folosi o pompa submersibila este necesara existenta unei fantani, a unui put sau a unui bazin de apa subteran. In cazul in care se doreste folosirea acestor echipamente la udarea gradinilor de legume sau a livezilor de pomi fructiferi trebuie instalate furtunuri, sapate santuri si, de asemenea, este necesara existenta unei surse de apa. Echipamentele pot fi montate fie in subteran astfel incat apa sa patrunda in pamantul de la radacinile plantelor, fie pot fi utilizate deasupra solului, asemenea unor stropitori. Ceea ce este esential in alegerea unei pompe submersibile consta in inaltimea la care se doreste sa fie propulsata apa, ceea ce inseamna ca trebuie sa se tina cont si de debitul necesar pomparii.

Pentru a da randament si pentru a se evita folosirea in suprasarcina, specialistii recomanda achizitionarea unei pompe submersibile mai puternice. In genere, forma acestora este cilindrica, iar motoarele functioneaza cu ajutorul curentului electric.

Care sunt cei mai notorii producatori de pompe submersibile?

Vexio.ro comercializeaza pompe submersibile fabricate de producatori de top, iar printre acestia se numara si urmatorii:
• Stern, Gardena, Karcher
• Ruris, Progarden,Tricomserv
• Saer,Filedmann, Cadoppi
• Zenit, Water Technologies

Echipamentele de acest gen din stocul magazinului Vexio.ro pot fi folosite fie pentru apele curate, fie pentru cele murdare. Inaltimea de pompare a acestora poate ajunge si la cateva zeci de metri, iar adancimea de aspiratie depaseste 5 metri. Consumul de curent electric al pompelor si zgomotul sunt reduse.

Pompele submersibile de inalta calitate din gama magazinului Vexio.ro sunt confectionate din otel inoxidabil, au un grad mare de rezistenta, pot alimenta cu apa gradina sau casa, sunt prevazute cu senzori de debit care pot opri pompa sau cu echipamente de siguranta care, de asemenea, opresc pompa daca nu mai exista apa. Turbinele acestora au 7 trepte, iar debitul poate ajunge si la 6000 de litri/ora. Intrucat in catalogul virtual se pot gasi peste 100 de modele de pompe submersibile, Vexio.ro se adreseaza unei plaje largi de bugete. Preturile echipamentelor sunt competitive si difera in functie de performantele si de materialele folosite la fabricarea echipamentelor.

Cum se pot cumpara pompele submersibile?

Pompele submersibile se pot achizitiona direct de pe site-ul magazinului. Daca subzista intrebari cu privire la specificatiile tehnice ale pompelor submersibile puteti apela la numarul de telefon 0374477111, iar un reprezentant Vexio.ro va va pune la dispozitie toate informatiile necesare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram