Redefiniti confortul cu corpuri de iluminat Nowodvorski

7 mai 2017
Autor:
Savelectro

Avand in vedere destinatia camerei si dimensiunile sale fizice se vor monta corpuri de iluminat adaptate atat din punct de vedere estetic precum si functional. Iluminarea se poate face in doua variante - focalizat sau ambiental, iar acest lucru este oferit de tipul sursei de iluminat, de forma si flexibilitatea corpului de iluminat. Alegerea este util sa fie facuta prin trecerea in revista a cat mai multor modele din gama dorita, dar si prin verificarea caracteristicilor tehnice si a materialelor din care acestea sunt fabricate.
Producatorul polonez de corpuri de iluminat Nowodvorskise bazeaza pe o experienta si reputatie care incepe inca din anul 1994, timp in care calitatea produselor si adaptarea lor la cerintele publicului au ajuns la un nivel cu adevarat profesional. Pentru ca totul pleaca de la proiectarea unui corp de iluminat si mai apoi se bazeaza pe utilizarea de materiale de cea mai buna calitate, Nowodvorski a inteles ca doar in acest mod prestigiul firmei va creste si produsele sale vor fi mereu in atentia celor care cauta noutatile in domeniu dar si integrarea unui aspect cu adevarat modern.
Priviti cu atentie camera pentru care doriti o solutie de iluminare care sa ofere beneficii consistente. Localizati zonele camerei in care considerati ca lumina trebuie sa fie la intensitate maxima si in paralel observati daca exista spatii in care doriti ca fluxul luminos sa coboarea la un nivel ambiental mai mic. In privinta beneficiilor economice pentru utilizare pe termen lung va puteti baza pe oricare dintre corpurile de iluminat de la Nowodvorski pentru ca veti putea folosi becuri cu consum redus din gama becuri led, becuri vintage, sau becuri economice.
Intre cele mai utilizate si preferate corpuri de iluminat se gasesc lustrele pe care le puteti alege dintr-o lista extrem de variata atat ca dimensiuni, culori, materiale de fabricare si stil dedicat unui anumit tip de incapere. Cele mai multe dintre lustrele Nowodvorski sunt fabricate din otel, insa sunt produse pentru care se utilizeaza aluminiul si sticla in diferite combinatii. Fiecare dintre aceste lustre sunt vopsite sau s-a aplicat procedeul de cromare, astfel ca rezultatul final poate fi un finisaj mat sau lucios. Veti in incantati sa gasiti lustre sau aplice de perete sau tavan, ori lampadare de podea Nowodvorski al caror abajururi este confectionat din material textil.
Nu trebuie sa fiti suprinsi daca veti descoperi in oferta de lustre Nowodvorski corpuri de iluminat cu abajur din ipsos sau beton care sunt prelucrate si finisate manual. Indiferent de materialul utilizat calitatea finisajelor este una perfecta si reflecta preocuparea Nowodvorski pentru a oferi un aspect de top pentru oricare dintre produsele sale.
O alta gama de corpuri de iluminat este reprezentata de aplica de perete sau aplica de tavan a caror utilitate este des apreciata si ceruta designerilor de catre utilizatori. Sunt corpuri de iluminat cu dimensiuni in general reduse dar care pot detine o configurare constructiva foarte bine gandita pentru maximizarea efectul de iluminare. Aplicele Nowodvorski respecta aceleasi caracteristici constructive de calitate ca si lustrele iar unele modele includ posibilitati de modificare a unghiului de dispersie a fluxului luminos.
Pentru zona mediana si de baza a incaperilor sunt disponibile lampile de birou si lampadare de podea care completeaza gama de necesitati in legatura cu iluminarea aritificala. Sunt produse care se adreseaza confortului local atunci cand este necesar un nivel de iluminare precis si suficient de bun pentru activitati de studiu, dar si pentru relaxare.
De cele mai multe ori Nowodvorski a ales sa ofere clientilor o linie completa pentru toate aceste tipuri de corpuri de iluminat pentru ca proiectul amenjarii interioare sa fie consistent si sa se bazeze pe acelasi concept cu aplicatii diferite. Plecand de la camera de zi in care veti monta o lustra clasica, trecand prin bucatarie unde veti plasa un pendul deasupra mesei sau blatului de lucru, parcurcand holurile dintre camere unde aplica de perete va lumina indestulator spatiul si ajungand in dormitor unde un lampadar de podea isi va gasi perfect locul langa fotoliu, toate pot fi alese din aceeasi gama de produse de la Nowodvorski.
Inainte de a lua o decizie luati-va putin timp pentru a parcurge oferta cu corpuri de iluminat Nowodvorski pe care le puteti gasi online in magazinul de profil, solicitati oricand detalii suplimentare despre aceste produse, consultati-va cu designer-ul cu care lucrati sau alegeti direct in consens cu stilul amenajarii interioare pe care ati decis sa il puneti in practica.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram