Protejeaza l pe cel mic in timpul calatoriilor cu masina cu scaunele auto de la ilBambino cu sistem isofix

14 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Este cunoscut faptul ca anul acesta s-a dat legea ce interzice transportul micutului cu masina fara ca acesta sa fie intr-un scaun auto care sa il protejeze de un eventual accident auto nefericit. In zilele de azi accidentele auto au loc zilnic pe soselele din Romania, de aceea este necesara folosirea unui scaun auto atunci cand in masina este un bebe.

Siguranta si confort cu un scaun auto performant

Scaunele auto cele mai sigure sunt cele cu sistem isofix ce dispun de cel mai performant sistem de prindere al scaunului pe bancheta masinii pentru ca scaunul sa fie bine fixat astfel incat sa nu se desprinda atunci cand exista o tamponare a masinii cu vreun obiect dur.

Magazinul ilBambino vine in intampinarea nevoilor parintilor si a celor mici cu o colectie de scaune auto cu sistem Isofix ce se rotesc 360 grade, fiind un model de ultima generatie. Aceste scaune auto cu sistem isofix le ofera micutilor un nivel ridicat de siguranta in timpul calatoriilor cu masina. Micutii cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 12 ani sunt potriviti pentru astfel de scaune, centurile cu sistem de prindere in 5 puncte asigurandu-le confort si o siguranta marita acestora. Spatarul ce este foarte important pentru pozitia micutului dispune de 4 pozitii care cuprind, printre altele, pozitia de drum si de somn . Stim cu totii ca aceasta din urma este foarte importanta pentru cresterea rapida si sanatoasa a celui mic.

Alte accesorii importante ale acestor scaune auto cu sistem isofix sunt reprezentate de centurile de siguranta ce dispun de un sistem de prindere de 5 puncte acestea fiind reglabile in functie de inaltimea bebelusului. Totodata materialul este unul calitativ si netoxic ce ii ofera copilului confortul de care are nevoie si il fereste de alte probleme de sanatate.

Gama de scaune auto cu sistem isofix de la ilBambino este una extrem de bogata fiecare parinte putand sa isi aleaga scaunul care se potriveste cel mai bine cu nevoilor micutului si cu bugetul disponibil. Pentru a va alege scaunul cu sistem isofix auto intrati pe site-ul celor de la ilBambino si cu siguranta veti gasi ceea ce veti dori care va va scapa de grijile unui nefericit accident care sa ii pericliteze viata celui mic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram