Promotii rochii de mireasa pe LaNovia ro

18 septembrie 2014

Cauta rochia de mireasa perfecta in frumoasa colectie de toamna LA NOVIA! Vei gasi rochii de mireasa create de designeri renumiti, la preturi promotionale.

Magazinul de rochii de mireasa LA NOVIA iti propune o varietate foarte mare de rochii de mireasa deosebite la preturi reduse.

Diversitatea, calitatea si designul deosebit sunt cele mai mari avantaje ale noastre; orice tip de rochie de mireasa ai cauta, poti fi sigura ca vei gasi la noi si ca este conform ultimelor tendinte.

Dar, pe langa a fi in tendinte trebuie sa ti se potriveasca, sa iti vina bine. Vino si probeaza rochia preferata in salonul LA NOVIA din Bucuresti, zona Unirii ! Iti garantam ca vei gasi rochia de mireasa perfecta pentru tine! Peste 300 de rochii de mireasa te asteapta!

Iti oferim in aceasta perioada cateva modele de rochii de mireasa, la cele mai accesibile preturi , cu peste 60 % reducere. Profita acum de ofertele speciale din cel mai mare salon cu rochii de mireasa.

Modele unice, creatii deosebite, acum la un super pret!

Iata cateva exemple:

Rochie de mireasa LA NOVIA 14018 - 2800 lei, pret initial 6900 de lei.

Rochie de mireasa tip printesa, eleganta, nu are bretele si scoate in evidenta talia si pieptul.

Rochie de mireasa 63469 – 3100 lei, pret initial 7200 de lei.

Daca esti in cautarea unei rochii simple, atunci rochia de mireasa Helvetia este solutia perfecta. Aplicatiile din cristale de pe bretele si de pe zona pieptului si materialul usor pliat in partea de jos, ii confera un aer foarte elegant.

Rochie de mireasa 14013– 2900 lei, pret initial 7900 lei.

Rochia de mireasa 14013 poate fi descrisa in 3 cuvinte: eleganta, simpla si stralucitoare. Este disponibila pe mai multe nuante: ivory, light ivory, white natural si white optic.

Despre Lanovia

Conceptul LA NOVIA a fost lansat in 2009 si a facut fericite peste 1600 de mirese, in cei 5 ani de activitate. Daca vrei sa iti gasesti rochia de nunta mult visata, acceseaza site-ul nostru de prezentare, alege o rochie si vino sa o probezi in salonul nostru din Bucuresti, de pe Str.Olteni, nr.3. Iti stam la dispozitie cu sfaturi pentru ca stim cat de important este acest moment pentru tine.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram