PROGRAMUL INTERNATIONAL ICERTIAS CUSTOMERS’ FRIEND ESTE ACUM DISPONIBIL SI IN ROMANIA

15 mai 2017

Organizatia Internationala ICERTIAS invita companiile din Romania sa se inscrie pentru certificarea internationala ICERTIAS Customers’ Friend.

Organizatia internationala ICERTIAS a prezentat in Romania programul prin care sunt certificate companiile care au o relatie exemplara cu clientii si angajatii lor. Astfel, organizatia indeamna companiile din Romania care indeplinesc aceste criterii sa se inscrie pentru acest premiu international prestigios.
Numit Customers’ Friend, premiul face parte dintr-un proiect international introdus pentru prima data pe piata europeana in 2014, fiind disponibil acum si pe teritoriul Romaniei.
Prin premiul Customers’ Friend, ICERTIAS isi propune sa adune in programul sau companiile si organizatiile care incurajeaza si adopta o atitudine corecta si profesionala pe piata, o comunicare prietenoasa si profesionala cu clientii, precum si o asistenta excelenta pentru clienti, influentand pozitiv comunitatea din teritoriul in care compania isi desfasoara activitatea.

Companiile si organizatiile interesate sa participe in programul de certificare Customers’ Friend demarat de ICERTIAS sunt atent evaluate de analisti de piata experti din cadrul ICERTIAS, pe baza studiilor de piata secundare.

Obiectivele programului Customers’ Friend sunt promovarea si incurajarea calitatii raporturilor dintre companiile de top si clientii acestora, angajati si parteneri de afaceri.

DESPRE PROGRAMUL CUSTOMERS’ FRIEND DEMARAT DE ICERTIAS

Misiunea programului ICERTIAS Customers’ Friend este de a cauta, analiza si face cunoscute organizatiile si companiile care au o atitudine exemplara fata de clienti (cumparatori si clienti), angajati si parteneri de afaceri.

Companiile care indeplinesc criteriile de certificare si sunt pregatite sa semneze Declaratia ICERTIAS Customers’ Friend in conformitate cu regulile specificate, intra in programul de certificare si pot introduce medalia "ICERTIAS Customers' Friend – BECAUSE IT’S YOU WE CARE ABOUT" in activitatile lor promotionale.

Obiectivul programului international Customers’ Friend demarat de ICERTIAS este de a promova si incuraja calitatea relatiilor dintre companiile de top si cumparatorii, clientii, angajatii si partenerii de afaceri.
Organizatia internationala ICERTIAS - International Certification Association, cu sediul social in Zürich, Elvetia, sustine programul de certificare ICERTIAS Customers’ Friend.

DESPRE ICERTIAS

ICERTIAS este o organizatie de certificare si de cercetare a pietei internationale, de avangarda, privata, independenta politic, care descopera, certifica si recompenseaza companiile, produsele si serviciile de top, indreptand consumatorii din toata lumea spre cele mai bune oferte de pe piata. Cu programele de certificare Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL si Customers’ Friend, ICERTIAS este prezent acum in peste 40 de tari pe cinci continente. Fondata in Elvetia in 2011, organizatia ICERTIAS este inregistrata ca “ICERTIAS – International Certification Association GmbH” in Registrul Comertului din Cantonul Zürich.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram