PetShopexpres ofera hrana umeda pisici mancare sanatoasa alimentatie echilibrata si longevitatea pisicii dumneavoastra este asigurata

24 august 2016
Autor:
Fortin

PetShopexpres va pune la dispozitie multe sortimente de hrana umeda pentru pisici din care sa alegeti. Atunci cand achizitionati macare pentru animalutul tau de companie, trebuie sa ai in vedere ca pisica ta este carnivera si are nevoie in regimul ei alimentar de carne si multi nutrienti. Pentru ca micile feline sa aiba o alimentatie sanatoasa au nevoie de doua tipuri de mencare: hrana uscata si hrana umeda. Insa, hrana umeda pentru pisicute este mult mai benefica organismului animalutului tau de companie si ofera mai multe avantaje.

Hrana umeda pentru pisici de la PetShopexpres este alegearea cea mai corecta

Primul avantaj al hranei umede pentru pisici de pe PetShopexpres este datorata combinatiei de arome care ofera un gust irezistibil pisicii tale.Hrana umeda pntru pisici contine 40 % sau 50 % apa si ofera animalutelor de companie o hidratare complexa. Contine vitamine, minerale si proteine care sunt usor de digerat. Primul ingredient pe care hrana umeda trebuie sa-l contina este carnea de vita, peste sau pasare.

Avantajele hranei umede pentru pisici:
Are valabilitate mare
Pretul este accesibil tuturor
Contine: vitamine, minerale si proteine care sunt benefice pentru alimentatia sanatoasa si echilibrata a pisicii tale
Este foarte hidratanta
Previne aparitia obezitatii pisicutei tale
In primul rand, pentru pisicutele de pana la un an, e recomandata hrana umeda care are in continutul sau elemente care le ajuta foarte mult in dezvoltarea musculaturii si a sistemului imunitar. De asemenea, hrana umeda pentru pisicute le asigura o stare de sanatate perfecta si le asigura un proces digestiv normal. Fibrele vegetale din macarea pisicutei tale ii poate asigura cea mai sanatoasa digestie, iar prezenta proteinelor din hrana le poate oferi pisicutelor junior formarea corecta a masei musculare.
In al doilea rand, pisicutelor adulte le trebuie o hrana de intretinere, astfel e recomandata mancarica umeda care ajuta la pastrarea sanatatii vitale in ceea ce priveste organele interne si a masei musculare. Hrana umeda pentru pisici de pe PetShopexpres este de calitate superioara si ofera toate proteinele de care are nevoie pentru a se simti energica pe toata durata zilei. Hrana umeda contine antioxidanti si fosfor, care are rolul de a ajuta pisica in asigurarea sanatatii sistemului renal.
Pisicile care au depasit varsta de 7 ani au nevoie de ingrijiri speciale din partea stapanului. O problema a pisicilor senior este sistemul renal care nu mai functioneaza cum trebuie, insa hrana umeda trebuie sa contina o cantitate mare de magneziu si fosfor care au rolul de a ajuta sanatatea animalutului tau de companie in ceea ce priveste tractul urinar si sanatatea rinichilor.

Cum ahizitionez hrana uscata pentru pisici de pe PetShopexpres?

Hrana umeda pentru pisici de pe PetShopexpres contine minerale si vitamine care ajuta felina sa-si asigure o stare generala de sanatate si un puternic sistem imunitar. Daca doriti sa-i acordati pisicii o alimentatie echilibrata si o stare de sanatate normala, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa comandati online de pe Petshopexpres.ro sau sa sunati la numarul de telefon: 0726 175 162.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram