Pentru un iluminat puternic si ieftin alegeti proiectoarele cu led de la Led Zone

22 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci cand aveti nevoie de un dispozitiv performant de iluminare, mai ales cand vine vorba despre iluminatul stradal, industrial sau exterior, aveti nevoie de un dispozitiv care sa faca fata tuturor acestor cereri. De aceea, luati in considerare decizia organelor europene cu privire la scoaterea de pe piata a becurilor cu incandescenta si alegeti, mai degraba, niste proiectoare cu led, care nu consuma mult si au o putere de iluminare mult mai mare.

Magazinul online Led-Zone va intampina cu cea mai diversificata gama de proiectoare cu led eficiente, pe care le puteti folosi in spatiile care necesita o lumina de mare putere si cat mai apropiata de cea naturala.

Ce beneficii iti pot aduce niste proiectoare cu led?

Fata de proiectoarele care functioneaza pe baza de incandescenta sau mercur, proiectoarele care utilizeaza tehnologia ledului sunt mult mai economice si mai eficiente, avand o putere de iluminare mai mare si costuri de intretinere mici.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le poti avea atunci cand folosesti niste proiectoare cu led este costul mic al facturilor la energia electrica. Asta inseamna ca renuntand la mijloacele traditionale de iluminat, economisiti cu pana la 60% fata de curentul electric folosit in trecut. In acest fel, puteti mult reduce costurile alocate inainte. Un alt avantaj important al proiectoarelor cu led este acela ca durata lor de viata este una indelungata, aceasta fiind calculata la 50 000 de ore de iluminat, fara vreo emisie de mercur, raze UV, plumb sau alte emisii daunatoare sanatatii.

Daca vreti sa folositi proiectoarele cu led din magazinul online Led-Zone pentru iluminatul stradal, atunci nu trebuie sa va faceti griji in privinta rezistentei lor, intrucat tehnologia led este recunoscuta si pentru rezistenta la temperaturile scazute, la socuri, precum si la radiatii solare.

Daca sunteti convinsi de avantajele pe care vi le pot aduce proiectoarele cu led, intrati in magazinul online Led-Zone si cumparati unul dintre cele mai performante mijloace de iluminat pe baza de led.

DESPRE Led-Zone

Magazinul online Led-Zone furnizeaza o gama larga de produse de iluminat pe baza de led, precum Benzi, Becuri, Spoturi, Tuburi, Panouri Slim, Proiectoare, Lampi pentru Iluminat Industrial si Stradal, in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate. Pentru comenzi, accesati pagina de comenzi prezenta in magazinul online sau sunati la 0726.715.365/ 0728.964.967. Pentru comenzi online, mai puteti trimite un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Ii gasiti pe cei de la Led-Zone si la adresa lor, din Aleea Lunca Siretului nr. 6, Sector 6, Bucuresti.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram