Patronatul Serviciilor Private in Romania a fost lansat pentru apararea intereselor antreprenorilor romani

26 ianuarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Patronatul Serviciilor Private din România furnizează pentru membrii săi o serie de servicii care prezintă un impact semnificativ pozitiv și asupra mediului economic și social în care aceștia își desfășoară activitatea curentă, după cum urmează:

Patronatul Serviciilor Private din Romania a fost lansat de curand cu scopul de a apara interesele antreprenorilor in fata statului si a societatii romanesti. Se doreste a fi un partener de incredere pentru cei care au avut probleme cu Fiscul sau care se considera neindreptatiti de reprezentantii statului.

Cei care doresc sa devina parteneri ai Patronatului Serviciilor Private din Romania pot beneficia de servicii de reprezentare, aparare a intereselor lor economice in relatiile acestora cu diverse persoane juridice si sociale sau autoritati publice. Alte servicii de care pot avea partea membrii acestui patronat sunt serviciile de consiliere, de promovare a concurentei loiale pentru ca toti agentii economici sa aiba sanse egale de castig economic.

Totodata serviciile de marketing nu lipsesc din portofoliul acestui patronat deoarece stim cu totii cat de importante sunt in ziua de azi pentru succesul unui business.

Acest Patronat al Serviciilor Private din Romania dispune si de un site patronatsp unde pe langa informatiile referitoare la serviciile oferite va sunt puse la dispozitie si o serie de comunicate ale Institutului National de Statistica, ale Comisiei Nationale de Prognoza si alte stiri de interes economic.

Dincolo de aceste categorii de servicii, care nu sunt limitative, Patronatul Serviciilor Private din România îi asigură pe membrii săi și pe toate părțile interesate că depune eforturi continue în direcția protejării imaginii pe piață a acestora și a sporirii gradului de vizibilitate a inițiativelor asumate în domeniul serviciilor private.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram