OPTIblu: pana la 50 discount la ochelari de soare

28 iulie 2016

Vacanta mult asteptata se apropie? Bucura-te de razele soarelui in siguranta, cu o pereche de ochelari originali, cu protectie UV garantata, la preturi mai mici cu pana la 50%!

Fie ca mergi la mare sau la munte, nu uita ca nu doar pielea are de suferit din cauza razelor UV, ci si ochii. Printre cele mai intalnite afectiuni provocate de expunerea neprotejata a ochilor la soare se numara : fotokeratita, cataracta, degenerarea maculara, fotoimbatranirea.

In toate magazinele OPTIblu din tara, exceptie franciza Constanta, poti achizitiona ochelari de soare originali, de la branduri de renume precum Ray Ban, Gucci, Polaroid, Moschino, Alexander McQueen...la preturi reduse cu pana la 50%.

Promotia este valabila pana pe 31 august 2016. Profita chiar acum!

Locatia magazinelor de optica medicala din tara poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/

Despre OPTIblu

Cu o notorietate de peste 12 ani pe piata medicala din Romania, OPTIblu vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de servicii: consultatii oftalmologice personalizate, servicii de montaj, consiliere in vederea achizitionarii de ochelari de soare, rame, lentile de ochelari sau lentile de contact.

Reteaua OPTIblu include 30 de magazine de optica medicala in marile orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova, Suceava.

In magazinele de optica medicala OPTIblu consultatiile sunt oferite de medici specialisti, cu ajutorul unei aparaturi moderne de ultima generatie.

Vei gasi intodeauna produse originale, de la marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

Beneficiezi de o garantie de 2 ani pentru toate produsele achizitionate si ai optiunea de a achizitiona produse cu plata in rate cu o% dobanda prin Banca Transilvania, Credit Europe si Garanti Bank.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram