OPTIblu – Consult gratuit si reduceri de pana la 50 la ramele de vedere

8 februarie 2017

OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, te intampina si dupa sarbatori cu reduceri substantiale si alte surprize.

OPTIblu te invita la un consult GRATUIT in oricare din magazinele sale de optica medicala din tara!

Programeaza-te online, completand formularul: http://www.optiblu.ro/servicii/consultatii/

In plus, beneficiezi de 50% reducere la sute de modele de rame de ochelari de la branduri de renume: Calvin Klein, Carrera, Max & Co, Missoni, William Morris, Cacharel, Iceberg, Replay, Tommy Hilfiger, Vogue, Diesel, Pepe Jeans, Converse si multe altele.

Oferta este valabila pana pe 28.02.2017, pentru modelele selectionate.

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul disponibil in orice magazin sau online, aici: http://www.optiblu.ro/promotii/regulament-promotie/

Ramele de vedere de la OPTIblu se disting prin :

  • Calitate. Ramele de vedere comercializate de OPTIblu sunt bine construite, astfel incat sa reziste cat mai mult timp. Beneficiezi de garantie de 2 ani pentru orice rama de vedere achizitionata din magazinele OPTIblu.
  • Design modern. Iti propunem modele diferite de rame de ochelari de vedere, in ton cu ultimele tendinte: Wayfarer, Aviator, rame rotunde sau dreptunghiulare.
  • Originalitate. Rame de ochelari de vedere 100% originale direct de la producatorii sau de la furnizorii autorizati. Primesti certificat de conformitate si garantie pentru orice produs achizitionat.

Lista cu toate magazinele OPTIblu din tara, poate fi consultata aici: http://www.optiblu.ro/magazine/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram